Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jesteś debilem
Już tłumaczę dlaczego, protesty dotyczą aborcji płodu z wadą rozwojową, niezdolnego do życia, to nie ma nic wspólnego z antykoncepcją. Ludzie których to dotyka w 99% przypadków chcą mieć dzieci. Nie chcą tylko ryzykować własnym życiem i nosić w sobie martwy płód przez 6 miesięcy.
No tu chyba Ty jesteś debilem, bo nawet nie zdobyłeś się na to żeby sprawdzić w jakich przypadkach dozwolona jest aborcja. Nikt nie każe kobiecie nosić martwego płodu przez 6 miesięcy dzbanie.

Cymbale ty nie masz mózgu jak widać i bez problemowo funkcjonujesz. Martwy płód stwarza zagrożenie dla życia matki i jest oraz będzie usuwany. Nikt tego nie będzie rodził.
Przeczytaj co napisałem tylko ze zrozumieniem, kilka razy. Może coś do tego wypchanego gównem móżdżku dotrze.
Płód pozbawiony organów koniecznych do życia jest podtrzymywany przy życiu tylko przez organizm matki, sam nie żyje i nie będzie nigdy żył. Nawet jeżeli obumrze dopiero po odcięciu pępowiny.
Filmik powinien mieć tytuł "Indoktrynacja w wykonaniu kościoła katolickiego-skutki"
nie zesraj się
Z 1074 aborcji wykonanych w 2019 tylko 271 dotyczyło zespołu downa, downie
Dowiedz się downie co znaczy słowo "najczęstsze", bo póki co nawet to przerasta twoje możliwości poznawcze.

To nie są ludzie. Płód ma dopiero szansę stać się człowiekiem. Płód we wczesnym stadium ani nie czuje bólu, ani nie ma żadnej samoświadomości. A jednocześnie zabieg jest na tyle poważny, że jestem w 100% pewna, że nikt by tego nie traktował jak antykoncepcji, tylko jako absolutną ostateczność.
W obecnej sytuacji politycznej nie ma żadnych szans na uczciwe wybory. Widać to było po skali oszustw podczas wyborów prezydenckich. I mimo, że nie jestem fanką Lewicy, czy PO to jest mi do nich znacznie bliżej, niż do komunistów z PiSu, bo przynajmniej w jakimś tam procencie i w części spraw się z nimi zgadzam.
Co do ekonomii i służby zdrowia to nie kontynuuje dyskusji, bo po prostu nie ten temat.
Przestań w kółko pisać te wierutne bzdury, albo przynajmniej poprzyj je naukowymi źródłami! Nie poprzesz, bo to są brednie, co wypisujesz całkowicie sprzeczne z wiedzą naukową!
"Życie osobnicze, czyli ontogeneza, rozpoczyna się od momentu zapłodnienia i trwa aż do śmierci." prof. dr hab. med. H. Kędzia, Akademia Medyczna w Poznaniu, cyt. za: Medycyna perinatalna, pod red. prof. dr hab. med. Z. Słomko, Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich, Warszawa 1985, t. l, s. 19
"Rozwój człowieka rozpoczyna się od zapłodnienia, czyli od połączenia się plemnika mężczyzny i oocytu kobiety oraz powstania nowego organizmu, zygoty."
prof T.W. Sadler, "Embriologia lekarska", rozdział 1, str. 3, tłumaczenie: prof. dr hab. med. Stanisław Moskalewski
„Zapłodnienie (fertilisatio; z łac. fertilis - płodny, żyzny) jest procesem łączenia się dwóch komórek: komórki płciowej żeńskiej - oocytu II rzędu - i komórki płciowej męskiej - plemnika. W wyniku tej fuzji następuje przeniesienie genomu z jednej generacji do następnej i rozpoczyna się rozwój nowego organizmu.”
„Embriologia”, rozdział: „Początek rozwoju prenatalnego człowieka. Pierwszy tydzień rozwoju.”, str. 69

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie