Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Dlaczego lekarze nie mowia glosno o tym ze MJ moze byc stosowana w pewnych dawkach i odpowiednich sposobach przyjmowania jako lekarstwo?
Bo nigdzie nie znajdziesz poważnej osoby (lekarza/naukowca), która podpisałaby się pod takimi głupotami... kolejny przećpany debil który znalazł lekarstwo na wszystko.

Na jakiej podstawie rząd ma mi dyktować co mogę a co nie? Jak chcę, to zapalę, jak nie - to nie. Jeśli mnie najdzie to sobie grzybki wrzucę czy kwasa - a jak nie to nie. To moje życie, moja decyzja, mój organizm i zdrowie a nie państwa. Ja należę do siebie a nie rządu.
Jedyne rozgraniczenie bym zrobił na możliwość zakupu w wieku 18+ i tyle.
A co do działania maryśki - fajnie jest czasami zajarać, ale nie rozjaśnia ona w głowie. Ma się "rozkminy", ciekawe pomysły, ale w sumie otępia i trudniej coś w otoczeniu zrobić. Ma się chillouta jak napisał jeden z poprzedników. Po prostu używka jak używka.

ćpuny na temat dragów wiedzą dużo pytanie do tych ćpuńskich ścierw co by zrobili jakby znaleźli u swojego dziecka zielsko ,kostkę haszu ,amfetamine ,extasy,albo koks bądź lsd.Bo ja bym zadzwonił na psy i waliło by mnie to jak się z tego bedzie tłumaczył .Jak bedę miał dziecko to mu powiem wprost znajde u ciebie dragi to wylecisz z domu w tym czym jesteś ubrany.Nie po to bedę płodzil potomka i w jego edukacje inwestował by został blokerskim ćpuńskim zerem obrażonym na cały świat i system
no i sport tatuś jest judoką po ojcu on będzie po dziadku i ojcu
chyba że wybierze inny ważne że sport a nie siedzenie na dupie i od byle lepszego wysuszeńca wjeby dostanie
Idiotów nie sieją. Idiotą trzeba stać się na własną prośbę.
PS. Obyś nie miał nigdy dzieci i nigdy w pobliżu żadnego się nie znalazł.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie