👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:10
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niezłe jaja! Chociaż z drugiej strony... trochę bicie piany...
Najlepsze, że to nie jest fake! Piwo dla Pana Zdzicha od marketyngu. Od razu widać, że się chłop nadaje do lekramy!
Najlepsze, że to nie jest fake! Piwo dla Pana Zdzicha od marketyngu. Od razu widać, że się chłop nadaje do lekramy!
Piękne! Roześle to najbliższym w formie żartu, którego i tak nie zrozumieją.
Każdy rolnik postępowy sam zapładnia swoje krowy (czyli zamawia Inseminatora).
Nie widzę w tej okładce nic szczególnego o co wam chodzi dzieciaczki?
Krzysztof3 napisał/a:
Nie widzę w tej okładce nic szczególnego o co wam chodzi dzieciaczki?
Pewnie jesteś smakoszem tego typu mleczka, ty wariacie!
Na okładce jest dwóch facetów, krowa z cielakiem, kilka krów w oborze no i dzieciak że szklanką mleka no i podpis katalog buhajów. Pytam się co jest w tym takiego Wow.
Mnie rozśmieszyło bardziej w kontekście tego, że określenie "niezły z ciebie buhaj" odnosiło się do faceta który zalicza sporo lasek, a tu gowniarz 12-letni

Piękne! Roześle to najbliższym w formie żartu, którego i tak nie zrozumieją.
Krzysztof3 napisał/a:
Na okładce jest dwóch facetów, krowa z cielakiem, kilka krów w oborze no i dzieciak że szklanką mleka no i podpis katalog buhajów. Pytam się co jest w tym takiego Wow.
A to Mleko , to od krowy czy .... ?? Bo reklama tyczy buhuajow chyba
podpis użytkownika
right is rightleft is not right
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie