Zabieg się nie udał. Sp🤬olili chłopakowi życie... Wrzucam filmik, bo jest sosnowiec, a w komentarzach zauważyłem, że społeczność sadistica bardzo lubi to piękne miasto
Mialem k🤬a nieprzyjemnosc lezec w szpitalu w Sosnowcu... Te k🤬y daly mi za slaba narkoze, podczas skladania mi reki (bo se k🤬a zlamalem niefajnie) sie obudzilem. Takiego "bulu" nigdy w zyciu juz nie poczulem. Jeszcze, zupelnie przypadkowo, zapomnieli o tym wspomniec w raporcie ktory potrzebowalem do odszkodowania. Jebac ich k🤬a.
M................C
2013-04-13, 7:28
K🤬a przynajmniej ma o połowę mniejsze prawdopodobieństwo że p🤬lnie się w małego palca u nogi xd
Co najlepszego może cię spotkać w Sosnowcu?
Autobus do Katowic.
podpis użytkownika
It's better to live on your feet than to die on your knees.
M................a
2013-04-13, 8:01
Jestem tak naj🤬y ze mogę stwierdzić jedno ! POLSKA.....
pyto
2013-04-13, 8:02
e c🤬j jak zwykle z jakimis wielkimi 'reportazami'. Tanie szukanie sensacji i c🤬j
Jedyne rozwiąznie - prywatyzacja służby zdrowia i likwidacja państwowego ubezpieczenia. Gdy lekarz będzie działał prywtnie to będzie go sprawdzać prywatny ubezpieczyciel i sądzić państwowy sąd. Ilość błędów spadnie, podniesie się jakość usług. Co prawda biedni będą mieć przej🤬e ale i tak zdechną z głodu, więc nie problem.
g................n
2013-04-13, 8:40
Prawie jak Dr House - nasz polski odpowiednik: konował z Sosnowca
Właśnie. Kto w Polandii będzie dobrze leczył za takie grosze...
Drodzy mili, łatwo jest ferować wyroki znając opinię tylko jednej strony. Robiłem staż z ortopedii dziecięcej w szpitalu o którym mowa i proszę mi wierzyć, mało jest takich specjalistów jak "doktor P" nie tylko w naszym kraju ale też w Europie. Zawsze jest druga strona medalu. Aż dziw bierze, że łykacie jak pelikany takie historie.
ja p🤬le gdzie my żyjemy... lekarza bym zaj🤬 chyba
luka5z napisał/a:
filmik filmikiem ale całkiem fajna ta MILF
ostatnio wpadł podobny komentarz pod jakimś tematem i dostał dużo piw, więc miło, że szybko się uczysz, ale gówno z tego tym razem
podpis użytkownika
Musicie uruść żeby to zrozumieć
ok, błąd lekarza, ale ciężko słuchać jak każdy tam krzyczy, rozumiem rodziców, ale troszkę kultury w przeprowadzaniu wywiadu... bo tego nie da się słuchać.
podpis użytkownika
Tak, za każdy koment o GMO dostaję od Monsanto dwie minuty nagrania z Pitbullem.
j................ę
2013-04-13, 10:51
Dlatego unikam lekarzy i innych k🤬 co tylko kasę chcą już wolałbym do szamana pójść niż do tych niedouczonych sk🤬ysynów. Mój przyjaciel z dzieciństwa w końcu lat `80 pojechał do szpitala na prostą operację ale lekarz tak to sp🤬olił,że dzieciak został warzywem do końca życia (niedotlenienie mózgu) całe życie siedzi na wózku,ogląda tv,nie mówi,nie rusza się jedynie ślina mu ścieka i tyle także nawet nie wiem czy coś czai ale k🤬a za to powinni karać śmiercią bo to nie zabicie człowieka to gorzej całe życie jesteś uwięziony w swoim ciele i błagasz o śmierć ale ona nigdy nie nadchodzi....tak powinni karać najgorszych zwyrodnialców niech k🤬a wegetują jak roślina i błagają o śmierć w swoich myślach
Dodam tylko,że lekarz/e nie zostali ukarani i pewnie nadal leczą w 5 placówkach jednocześnie
p................a
2013-04-13, 10:54
mam 23 lata i sam juz sie otarłem o tego typu zdarzenia, połamałem reke na deskorolce to mi lekarz zle złożył teraz mam zj🤬a, okulista zle mi wykreslil jakies gowna i okulary ktore mi przypisala mloda picza powodowaly u mnie zeza musialem wymienic, jak najdalej od noszy od noszy najadelj :p omijaj szpitale w tym kraju, qwa dajcie spokoj tragedia juz wolalbym byc leczony przez szamana z afrykanskiej wioski przynajmniej bym sie nacpal czegos i mial jazde, a tutaj moga ci zjebac zycie i nikt nie bierze odpowiedzialnosc bo reka reke myje i kto bogatemu zabroni, chora akcja
Lares86 napisał/a:
Pytanie za milion: po co on zakłada skarpete na łydkę?
może dlatego by proteza Go nie obcierała? pomysl troche...
I................e
2013-04-13, 11:37
ja p🤬le, nie jestem w stanie wytrzymać tego darcia ryja, tym bardziej u dziennikarki