Zabieg się nie udał. Sp🤬olili chłopakowi życie... Wrzucam filmik, bo jest sosnowiec, a w komentarzach zauważyłem, że społeczność sadistica bardzo lubi to piękne miasto
wielkie mi ceregiele
Dostanie protezę, zostanie sławnym biegaczem, następnie zastrzeli narzeczoną i wtedy będziemy mieć materiał na harda.
Sosnowiec tak trzymać!
Czy Ci ludzie są poważni? Jakbym usłyszał, że chcą mnie do szpitala do SOSNOWCA zabrać, to doznałbym cudownego ozdrowienia i sam sobie wolał obciąć nogę. Kto się leczy w sosnowcu...
t................n
2013-04-13, 12:33
Zamiast p🤬lić głupoty akurat w takich wypadkach społeczeństwa internetowe takie jak to powinny zacząć działać. Napiętnować sk🤬ysyna zanim jeszcze komuś krzywdę zrobi. Na pewno ktoś go zna.
i tak to jest jak na studiach ściągają..
taka jest nasza sluzba zdrowia...Za dzieciaka opazylem sobie reke gdyby Mama nie zauwazyla co sie dzieje to juz bym palcow nie mial,a tak zostala tylko blizna. Pielegniary tylko zrywaly opatrunki z gojaca sie tkanka i zakladaly nowy opatrunek. bez masci...itp. Mama od znajomych z niemiec zalatwila kremy i tylko blizna jest...a paluszki cale...
Lekarz ma się dobrze i nadal przyjmuje łapówki , pije troszkę więcej niż przed zabiegiem bawi się na bankietach z prokuratorem i komendantem tak że nie wiem po co takie wielkie halo przecież wszystko w normie to jest Polska nasza kochana .
podpis użytkownika
placek
K🤬a dzielny facet z tego chłopca. Życzę i Wam i sobie tyle odwagi i samozaparcia w życiu.
G................a
2013-04-13, 19:58
boże - dziecko w strzępach. Ahhh ta nasza służba zdrowia
c................7
2013-04-14, 1:45
Na butach zaoszczędzi...
K................n
2013-04-14, 23:45
Ja rozumiem wzburzenie, ale nic mnie tak nie wk🤬ia, jak dwie lub więcej osób podniesionym głosem mówi jednocześnie :[