W Pradze motorniczy tramwaju zaatakował Ukraińców z małym dzieckiem i wyrzucił ich z pojazdu
Wideo z napaści rozeszło się po czeskich mediach społecznościowych. Motorniczemu tramwaju nie spodobało się, że dziecko stało na siedzeniu nogami i patrzyło przez okno, chociaż dziadek chłopca natychmiast go podniósł i pokazał, że jego buty są czyste, podczas gdy babcia próbowała załagodzić sytuację.
Na nagraniu widać, jak motorniczy krzyczy „Wynocha!” i „Nie masz prawa przebywać w tym kraju”, uderzając 63-letniego mężczyznę i zmuszając rodzinę do opuszczenia tramwaju.
No;świat się budzi z tego obłędu!🤮
Skoro porozumienie jest ponadpartyjne (w domyśle wszystkie partie się zgodziły) To ja chciałbym poznać nazwisko tego który zdradził ów sekret.
1) kierowca to frajer, ktoś powinien nauczyć go kultury
2) kaszojad to frajer, ktoś powinien nauczyć go kultury
Ale oni nigdzie nie będą chcieli wrócić i przypuszczam, że nie wrócą. Wojna to była dla nich szansą żeby z tego ich skorumpowanego kraju uciec, bo tak jak do tej pory musieli mieć wizy, pracę i tak dalej to wystarczyło że gdzieś na końcu kraju zaczęły się działania zbrojne i idioci z Polski (czyt. politycy) otworzyli granicę i bez absolutnie żadnych ograniczeń wpuszczali wszystkich jak leci do obszaru UE który warto przypomnieć nie ma de facto wewnętrznych granic.
Rozbawiła mnie mocno jakaś statystyka, którą podawano ostatnio w naszych mediach mówiąca, że nawet około 2 milionów Ukraińców uciekło... do Rosji.- szczególnie tych mieszkających na wschodzie i północy kraju. No ale czemu tu się dziwić skoro 90% mieszkańców tego kraju mówi od urodzenia po rosyjsku.... do niedawna to i Zelenski nie znał ukraińskiego.
Tak na marginesie to jakieś 90% tych "uchodźców" którzy siedzą sobie teraz w Europie o której w większości mogliby pomarzyć 3 lata temu to osoby, które nie usłyszały nawet jednego wystrzału bo do linii frontu miały z 600-1000km.
Napisałeś tutaj 100%, prawdy, zgadzam się całkowicie. Gdybyśmy zastosowali praktykę znaczenia ukrów jak się znaczyło Ż__ów np w Warszawie, wtedy dopiero co niektórzy by zobaczyli ile tego jest fizycznie, ale już jest za późno
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie