Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
A niby Czesi to taki spokojny i wyluzowany naród

Cytat:

W Pradze motorniczy tramwaju zaatakował Ukraińców z małym dzieckiem i wyrzucił ich z pojazdu

Wideo z napaści rozeszło się po czeskich mediach społecznościowych. Motorniczemu tramwaju nie spodobało się, że dziecko stało na siedzeniu nogami i patrzyło przez okno, chociaż dziadek chłopca natychmiast go podniósł i pokazał, że jego buty są czyste, podczas gdy babcia próbowała załagodzić sytuację.

Na nagraniu widać, jak motorniczy krzyczy „Wynocha!” i „Nie masz prawa przebywać w tym kraju”, uderzając 63-letniego mężczyznę i zmuszając rodzinę do opuszczenia tramwaju.

Zmieniono 1 razy Zgłoś
Vegeta13 2025-02-28, 16:24 4
Kriski napisał/a:

Moi przodkowie pilnowali żeby takie jak Ty małpie wnuczki z zoo nie uciekały.

twoi przodkowie to lachy op🤬lali w Niemieckich burdelach
Zgłoś
Kriski 2025-02-28, 16:26 3
Vegeta13 napisał/a:

twoi przodkowie to lachy op🤬lali w Niemieckich burdelach

Pytał się Ciebie małpi wnuczku ktoś o zdanie?
Zgłoś
Demoniasty 2025-02-28, 16:26 3
Tam p🤬licie, dobrze się typ zachował. Powiem nawet, że i wręcz wzorowo.
Zgłoś
SSS2SSS 2025-02-28, 16:26 3
I taka powinna być prawidłowa reakcja ludzi a nie dziadostwo się wszędzie lęgnie zamiast siedzieć u siebie
Zgłoś
miodziot 2025-02-28, 16:40 3
Widać że nie tylko w Polsce mają już ich serdecznie dosyć...
Zgłoś
Adamon 2025-02-28, 16:48 1
Dostojny napisał/a:

Zawsze miałem Czechów za miękkie kluchy, a tu proszę jak pięknie pan motorniczy rozprawił się z ruSSkim gównem...
Brawo panie motorniczy, brawo

Bo czeskie p🤬dy to cioty, które są mocne w stosunku do dziadka z dzieckiem. Gdybym był tego świadkiem, w 2 sekundy byśmy szczali mu z Ukraińcami na pysk.
Zgłoś
elim 2025-02-28, 16:49 2
smc napisał/a:

A gdzie byli rodzice?

Poczekaj aż się skończy wojna to tatuś przyjedzie prosto z okopów, wtedy będą takie akcje ale w drugą stronę.
Zgłoś
Palikuty 2025-02-28, 16:52 1
W sumie Czesi często czuli miętę do ruskich. Jak powstała Czechosłowacja to zawarli umowę z bolszewikami że w razie czego, to ruskie przyjdą im z pomocą.
Zupełnie nie przeszkadzał im ten drobny szczegół, że kacapy musiały by najpierw przespacerować się przez Polskę.
Zgłoś
Tassadar 2025-02-28, 17:03 2
Coś mi się wydaje, że kierownik miał rację. Gdyby se dzieciar tylko stał to luz ale coś czuje, że miało miejsce małpowanie co go wk🤬iło ponad stan. A ukry jak to ukry zaczęły burczeć zamiast przestać odp🤬lać. Zresztą. w pierwszej kolejności nie robili by takich bzdur gdyby myśleli logicznie. Żeby nie było tak różowo, w Polsce też pełno taki pojebów.

podpis użytkownika

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
Konto usunięte 2025-02-28, 17:12
Palikuty napisał/a:

W sumie Czesi często czuli miętę do ruskich. Jak powstała Czechosłowacja to zawarli umowę z bolszewikami że w razie czego, to ruskie przyjdą im z pomocą.
Zupełnie nie przeszkadzał im ten drobny szczegół, że kacapy musiały by najpierw przespacerować się przez Polskę.

Niezupełnie.
Nie musiały, bo były tu rozlokowane wojska radzieckie, to po pierwsze.
PO drugie, Polska (PRL) sama wysłała do Czechosłowacji czołgi i żołnierzy (Operacja Dunaj)
Przy okazji, to pijany polski żołnierz, a właściwie bandyta w mundurze, zamordował dwoje Czechów (usiłował zamordować jeszcze 7 osób)
pl.wikipedia.org/wiki/Zbrodnia_w_Jiczynie
Zgłoś
Marp90 2025-02-28, 17:17
J🤬y czeski c🤬j. Jak ja tego narodu sk🤬ysynskiego nienawidze!
Zgłoś
zn506 2025-02-28, 17:20
Kriski napisał/a:

nazwisko tego który zdradził ów sekret.

Masz napisane - Zajączkowska
Zgłoś
Konto usunięte 2025-02-28, 17:23 5
Kriski napisał/a:

Moi przodkowie pilnowali żeby takie jak Ty małpie wnuczki z zoo nie uciekały.

Przez pomyłkę dałem ci piwo śmieciu, bo chciałem zobaczyć ilu jeszcze banderowców - gw🤬cicieli i morderców polskich dzieci tu się szwęda.
Jesteś odpadem, którego cywilizowana ludzkość się wstydzi i wyrzeka.
Tfu!
Zgłoś
SerranoCarceris 2025-02-28, 17:25
Nie lubię ukrów, ale ta sytuacja jest poj🤬a.
Zgłoś
Kriski 2025-02-28, 17:39 1
OdrobinaSadyzmyNaCodzień napisał/a:

Przez pomyłkę dałem ci piwo śmieciu, bo chciałem zobaczyć ilu jeszcze banderowców - gw🤬cicieli i morderców polskich dzieci tu się szwęda.
Jesteś odpadem, którego cywilizowana ludzkość się wstydzi i wyrzeka.
Tfu!

Przez pomyłkę to się urodziłeś, miałeś w kiblu spłynąć.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie