Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
A niby Czesi to taki spokojny i wyluzowany naród

Cytat:

W Pradze motorniczy tramwaju zaatakował Ukraińców z małym dzieckiem i wyrzucił ich z pojazdu

Wideo z napaści rozeszło się po czeskich mediach społecznościowych. Motorniczemu tramwaju nie spodobało się, że dziecko stało na siedzeniu nogami i patrzyło przez okno, chociaż dziadek chłopca natychmiast go podniósł i pokazał, że jego buty są czyste, podczas gdy babcia próbowała załagodzić sytuację.

Na nagraniu widać, jak motorniczy krzyczy „Wynocha!” i „Nie masz prawa przebywać w tym kraju”, uderzając 63-letniego mężczyznę i zmuszając rodzinę do opuszczenia tramwaju.

Zmieniono 1 razy Zgłoś
kernelstrong 2025-02-28, 13:37 12
No wiesz, jak też mogę swojego kutafona wsadzić żonie tego pismaka i powiem szczerze jak na pacierzu, jest czysty.
Zgłoś
Love_is_Love 2025-02-28, 13:41 20
Jedyne co mnie w tym dramacie pociesza, to fakt że i tam mają swoich proruskich konfederatów... Mam nadzieję że gnój straci robotę.
Zgłoś
Kriski 2025-02-28, 13:42 13
Kolejny któremu propaganda wołyńska weszła za mocno.
A nie, to pepik to nie o Wołyń chodzi, Więc tylko propaganda.
Zgłoś
JoSeed 2025-02-28, 13:43 32
Ciekawe, czy śmierdzącym żulom pan motorniczy też mówi "wynocha"...
Zgłoś
Apages 2025-02-28, 13:45 27
No;świat się budzi z tego obłędu!🤮

Zgłoś
~Dostojny 2025-02-28, 13:50 54
Zawsze miałem Czechów za miękkie kluchy, a tu proszę jak pięknie pan motorniczy rozprawił się z ruSSkim gównem...

Brawo panie motorniczy, brawo

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
GrubyKleks 2025-02-28, 13:51 38
jak nie lubie ukrów, to wyj🤬ie kogoś z tramwaju za to że urodził się w zj🤬ym kraju to juz przesada
Zgłoś
smc 2025-02-28, 13:53 1
A gdzie byli rodzice?
Zgłoś
MorroRex 2025-02-28, 13:54 31
No i prawidlowo sie zachowal , Czesi chociaz maja jaja jechac z tymi dzikusami j🤬ymi
Zgłoś
gdfgdf 2025-02-28, 13:55 16
smc napisał/a:

A gdzie byli rodzice?

Ojciec na k🤬ach a matka na pedicure
Zgłoś
Prof_Dr_Wiktor_Traktor 2025-02-28, 14:08 22
Love_is_Love napisał/a:

Jedyne co mnie w tym dramacie pociesza, to fakt że i tam mają swoich proruskich konfederatów... .

Konfederacja jest pro Polska
Love_is_Love napisał/a:

Mam nadzieję że gnój straci robotę.

Przecież dziadek tego gnoja co chodzi butami po siedzeniu jest na emeryturze to jak ma stracić pracę ? Absurd.
Zgłoś
Kormork 2025-02-28, 14:13 3
Love_is_Love napisał/a:

Jedyne co mnie w tym dramacie pociesza, to fakt że i tam mają swoich proruskich konfederatów... Mam nadzieję że gnój straci robotę.

Za fizyczny atak na dziadka jak bardziej się należy. Choc sam fakt interwencji za nie szanowania własności publicznej/samorządowej jak zwał tak zwal był prawidłowy.
Zgłoś
przemekkaro 2025-02-28, 14:14 36
Kazdy kto bije starszego faceta przy małym dziecku to ciota. Ciekawe czy ten plastuś by tak wystartował do np dwóch dorosłych młodych typów co stoją na siedzeniu
Zgłoś
PapaSmerf34 2025-02-28, 14:18 4
smc napisał/a:

A gdzie byli rodzice?

Mogli być na przykład w pracy, czyli w czymś co sporą część użytkowników tego serwisu dopiero czeka w życiu 😂
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie