A niby Czesi to taki spokojny i wyluzowany naród
Cytat:
W Pradze motorniczy tramwaju zaatakował Ukraińców z małym dzieckiem i wyrzucił ich z pojazdu
Wideo z napaści rozeszło się po czeskich mediach społecznościowych. Motorniczemu tramwaju nie spodobało się, że dziecko stało na siedzeniu nogami i patrzyło przez okno, chociaż dziadek chłopca natychmiast go podniósł i pokazał, że jego buty są czyste, podczas gdy babcia próbowała załagodzić sytuację.
Na nagraniu widać, jak motorniczy krzyczy „Wynocha!” i „Nie masz prawa przebywać w tym kraju”, uderzając 63-letniego mężczyznę i zmuszając rodzinę do opuszczenia tramwaju.
No wiesz, jak też mogę swojego kutafona wsadzić żonie tego pismaka i powiem szczerze jak na pacierzu, jest czysty.
Jedyne co mnie w tym dramacie pociesza, to fakt że i tam mają swoich proruskich konfederatów... Mam nadzieję że gnój straci robotę.
Kolejny któremu propaganda wołyńska weszła za mocno.
A nie, to pepik to nie o Wołyń chodzi, Więc tylko propaganda.
Ciekawe, czy śmierdzącym żulom pan motorniczy też mówi "wynocha"...
No;świat się budzi z tego obłędu!🤮
Zawsze miałem Czechów za miękkie kluchy, a tu proszę jak pięknie pan motorniczy rozprawił się z ruSSkim gównem...
Brawo panie motorniczy, brawo
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
jak nie lubie ukrów, to wyj🤬ie kogoś z tramwaju za to że urodził się w zj🤬ym kraju to juz przesada
smc
2025-02-28, 13:53
A gdzie byli rodzice?
No i prawidlowo sie zachowal , Czesi chociaz maja jaja jechac z tymi dzikusami j🤬ymi
smc napisał/a:
A gdzie byli rodzice?
Ojciec na k🤬ach a matka na pedicure
Love_is_Love napisał/a:
Jedyne co mnie w tym dramacie pociesza, to fakt że i tam mają swoich proruskich konfederatów... .
Konfederacja jest pro Polska
Love_is_Love napisał/a:
Mam nadzieję że gnój straci robotę.
Przecież dziadek tego gnoja co chodzi butami po siedzeniu jest na emeryturze to jak ma stracić pracę ? Absurd.
Love_is_Love napisał/a:
Jedyne co mnie w tym dramacie pociesza, to fakt że i tam mają swoich proruskich konfederatów... Mam nadzieję że gnój straci robotę.
Za fizyczny atak na dziadka jak bardziej się należy. Choc sam fakt interwencji za nie szanowania własności publicznej/samorządowej jak zwał tak zwal był prawidłowy.
Kazdy kto bije starszego faceta przy małym dziecku to ciota. Ciekawe czy ten plastuś by tak wystartował do np dwóch dorosłych młodych typów co stoją na siedzeniu
smc napisał/a:
A gdzie byli rodzice?
Mogli być na przykład w pracy, czyli w czymś co sporą część użytkowników tego serwisu dopiero czeka w życiu 😂