podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Policja to powinni być ludzie zrównoważeni psychiczni i fizycznie. Mający pojęcie o prawie i ludzkiej moralności
Przemiłego policjanta spisać z imienia i nazwiska i razem z nagraniem wrzucić skargę gdzie trzeba
podpis użytkownika
nie wiem o co chodzi...A ja miałem ubaw
Mogli spałować młodego bo darł ryja niemiłosiernie
Bardzo proszę - niech się wypowie jakiś ekspert co z tą gaśnicą a konkretnie czy policja może przyj🤬 się do "przeterminowanej" gaśnicy? Podkreślam - ekspert, nie debil, któremu się wydaje, że wie i musi się kłócić do samego końca nie mając zielonego pojęcia bo przecież życiową hańbą jest przyznanie się do niewiedzy.
Mandat za brak gaśnicy (ewentualnie za gaśnicę przeterminowaną, ale tego dowiedziałam się bezpośrednio od policjanta podczas kontroli) to 50zł. Ostatecznie mi podarowali ale datę sprawdzał i coś tam się czepiał.
podpis użytkownika
Mandat za brak gaśnicy (ewentualnie za gaśnicę przeterminowaną, ale tego dowiedziałam się bezpośrednio od policjanta podczas kontroli) to 50zł. Ostatecznie mi podarowali ale datę sprawdzał i coś tam się czepiał.
"należytym stanie i jest gotowe go użycia"