Taka sytuacja
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Ja jebie tak ludziom zepsuć "najpiękniejszy dzień w życiu". W tym przypadku hejt na pałacjantów. Powinni zapytać czy go znają, jak nie to szerokiej drogi a nie aferę kręcić.
k🤬a jak tępym tłukiem trzeba być, żeby innych ludzi zatrzymywać
r................4
2017-09-19, 20:08
A ja miałem ubaw
Mogli spałować młodego bo darł ryja niemiłosiernie
Banda pedałów.... i kilkunastu weselników niewinnych
Zwykle bronię policji ale w tej sytuacji zachowali się jak j🤬e cioty i zepsuli młodej parze dzień weselny.
Bo k🤬a jakiś motocyklista się nie zatrzymał do kontroli to wyj🤬 kontrolę wszystkim, posprawdzać trójkąty i gaśnice.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
pnaj
2017-09-19, 20:17
Ja na ich miejscu spisałbym tego durnego policjanta, a na sali bym dał przykaz by za pewien czas każdy z weselników napisał skargę-donos na tego pajaca.
Pewnie flaszkę chciał.
E tam, jeszcze się będą z tego śmiali
Dobrze, że nie pocisnęli weselnikom gazem po oczach... Ja pierniczę... Mimo iż nie używam tego zwrotu, to tu jak ulał pasuje JP100%. Panowie policjanci, zamiast życzyć młodym szczęśliwej drogi, zj🤬iście im ten dzień.
c................a
2017-09-19, 20:32
do końca byłem przekonany że to brama,
to jest k🤬a nie możliwe co oni odj🤬i
"ja osobiście go nie znam" ale reszta weselników już tak
Wina cyyrkowca na motocyklu. Było się zatrzymać do kontroli, przyjąc mandat na klatę i po sprawie
podpis użytkownika
nie zawsze tak będzie..
A................o
2017-09-19, 21:00
To co, jak ktoś ma wesele to go nie obowiązują przepisy?
W ktorej komendzie pracuja tacy idioci. Pewnie czekali na flache z bagaznika p🤬lone psy
Mogli ruszyć w pościg będzwały, a motop🤬deczcie c🤬j w dupę za niezatrzymanie się do kontroli. Jak był duży orszak ślubny to po prostu powinni dać wp🤬l tym policjantom i wypuścić ich nago bez broni i dokumentów, oraz powiedzieć że jeżeli pisną słówko to ich rodzina zginie.
k................s
2017-09-19, 21:13
AleDlaczego napisał/a:
To co, jak ktoś ma wesele to go nie obowiązują przepisy?
Co Ty p🤬lisz? Jakie przepisy złamał? Na dobrą sprawę mógł olać kontrolę pytając o podstawę zatrzymania, a potem zrobić papa. Nie ma czegoś takiego, jak rutynowa kontrola. Gliniarze sami się podłożyli. AleDlaczego Ty tak wiecznie p🤬lisz?