👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Mogli pójść na układ: oddajemy płaczącego gówniaka na 48 a sami jedziemy chlać wódę. Młodego odbieramy po poprawinach po przebytej szkole życia w areszcie.
A tak poza protokołem:
Od 2012 roku policja nie ma uprawnień do kontrolowania gaśnicy.
@up
Nie do końca. Może sprawdzić, czy posiadasz gaśnicę i może nałożyć mandat za jej brak. Nic nie może, jeśli gaśnica jest, ale bez legalizacji.
Nie do końca. Może sprawdzić, czy posiadasz gaśnicę i może nałożyć mandat za jej brak. Nic nie może, jeśli gaśnica jest, ale bez legalizacji.

Dżizas_kurde napisał/a:
A tak poza protokołem:
Kolejny co się nasłuchał pierdół i opowiada mądrości Seby spod bloku.
Policja ma prawo sprawdzić czy pojazd posiada obowiązkowe wyposażenie samochodu. Policja nie ma uprawnień do sprawdzenia legalizacji gaśnicy to może jedynie diagnosta na stacji diagnostycznej.
podpis użytkownika

Ale wy wszyscy dziwni jesteście, to była zwykła brama weselna, wystarczyło dać kilka butelek tradycyjnie i by puścili, brata też tak zatrzymali...
Świadek zawalił, bo zamiast dawać wódkę, to siedział cicho, a policjant nie może od tak powiedzieć że chcę wódkę na służbie, więc to ciągnął.
Świadek zawalił, bo zamiast dawać wódkę, to siedział cicho, a policjant nie może od tak powiedzieć że chcę wódkę na służbie, więc to ciągnął.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie