podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.podpis użytkownika
Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta. -George Bernard Shaw
Dz. U. Nr 143, poz. 1002 z późn. zm
Teraz pokaż certyfikaty oraz wszelkie dopuszczenia zgodne z normami i wymogami zawartymi w w/w dokumencie na twoją butelkę coca-coli którą uważasz jako gaśnicę.
§ 11 ust.1, Pojazd samochodowy wyposaża się:
pkt. 14) w gaśnicę umieszczoną w miejscu łatwo dostępnym w razie potrzeby jej użycia; przepisu nie stosuje się do motocykla.
art. 66 ust.2
urządzenia i wyposażenie pojazdu, w szczególności zapewniające bezpieczeństwo ruchu i ochronę środowiska przed ujemnymi skutkami używania pojazdu, powinny być utrzymane w należytym stanie oraz działać sprawnie i skutecznie.
To jaką gaśnicę należy wozić w samochodzie: proszkową, pianową czy może CO2?
podpis użytkownika
W żadnym wypadku CO2! Taką gaśnicą nie można gasić ludzi.
podpis użytkownika
At my signal unleash the shitstorm.Zamiast aferę kręcić to przesiąść się do innego auta, pojechać na imprezę. Kierowca niech się z papierami bawi. Przemiłego policjanta spisać z imienia i nazwiska i razem z nagraniem wrzucić skargę gdzie trzeba.
Takich szantażystów to do ZOMO. Nie znacie? To trzepanko.