Raz, że brak kontaktu ze swoim dzieckiem, totalny brak wpływu na wychowanie.
Dwa, jak paniom zaczną się problemy finansowe lub niespodziewane wydatki to bez skrupułów będą ciągnąć kasę od gościa (dobrowolnie lub w formie alimentów typek będzie płacił). Zresztą pani ładnie dała do zrozumienia, że tata to taki chodzący bankomat i do niczego innego nie potrzebny.
Trzy, jakim trzeba być zjebem bez empatii i innych wyższych uczuć, żeby chlapnąć spermą gdzie popadnie i mieć wyj🤬e.
Kurła, dziecko to nie zabawka żeby se ot tak zrobić i zapomnieć.
Te panie to co najwyżej nadają się na to żeby pieska lub kotka posiadać.
A ja nie mam nic przeciwko, p ile dziecko będzie szczęśliwe w takiej rodzinie. Zawsze to lepiej niż w " prawdziwe katolickiej" gdzie dziecko potrafi umrzeć np z powodu pobicia... Ale jedno zdanie rozwaliło system " tata jest od finansów"... Ja jakoś nie mam problemu z kontaktem i pomocą w sprawach wszelakich dla moich dzieciaków, mimo że jesteśmy po rozwodzie. I mówię naprawdę o sprawach wszelakich...
To dziecko nie będzie szczęśliwe w tej rodzinie. Chciał byś mieć dwóch tatusiów zamiast matki i ojca? No właśnie...
Gówniak będzie wyszydzany w szkole przez rówieśników, gdy ktoś go zapyta o rodziców, a ten będzie zmuszony odpowiedzieć "Ja nie mam tatusia tak, jak wy wszyscy. Ja mam dwie mamusie. Na 100% będzie czuł się gorszy z tego powodu. O ile te dwie lewackie lampucery go wcześniej nie oddadzą do domu dziecka, bo stwierdzą, że im się "zabawka" znudziła. W trwałość takiego związku dwóch lezbij również nie wierzę. Rozp🤬oli się przy pierwszych lepszych zgrzytach...
Co do drugiej części twojego wywodu... Chwalisz się, czy żalisz, że jesteś alimenciarskim przegrywem i beta samcem, którego jakaś p🤬da rzuciła po ślubie i nar🤬aniu dzieci? Prawdziwy facet trwa w związku, w biedzie i chorobie i rozwiązuje problemy. Na c🤬j te przysięgi sobie składacie przed ołtarzem cieniasy jedne...?
To dziecko nie będzie szczęśliwe w tej rodzinie. Chciał byś mieć dwóch tatusiów zamiast matki i ojca? No właśnie...
Patrzę na to inaczej: lepiej mieć dwóch tatusiów, albo dwie mamusie niż tylko jedną mamusię, za to wiecznie zachlaną i nieznanego tatusia. Te lesby jednak musiały się postarać o dziecko, w przeciwieństwie do patusów, którzy płodzą niechciane gówniaki na imprezce.
W trwałość takiego związku dwóch lezbij również nie wierzę. Rozp🤬oli się przy pierwszych lepszych zgrzytach...
A ja wierzę bardziej niż w trwałość przeciętnego heterozwiązku. Z prostego powodu: to przede wszystkim kobiety chcą mieć dzieci. Faceci rzadko, a najczęściej pod wpływem kobiety. Gdyby faceci o tym decydowali to gatunek ludzki dawno by już wymarł. Więc dwie lesby, to podwójny instynkt macierzyński i bardziej zadbane dziecko.
Z tego samego powodu nie pozwoliłbym adoptować dzieci gejom. Dwóch facetów, to podwójna niechęć do gówniaka.
Gówniak będzie wyszydzany w szkole przez rówieśników, gdy ktoś go zapyta o rodziców, a ten będzie zmuszony odpowiedzieć "Ja nie mam tatusia tak, jak wy wszyscy. Ja mam dwie mamusie. Na 100% będzie czuł się gorszy z tego powodu. O ile te dwie lewackie lampucery go wcześniej nie oddadzą do domu dziecka, bo stwierdzą, że im się "zabawka" znudziła. W trwałość takiego związku dwóch lezbij również nie wierzę. Rozp🤬oli się przy pierwszych lepszych zgrzytach...
Co do drugiej części twojego wywodu... Chwalisz się, czy żalisz, że jesteś alimenciarskim przegrywem i beta samcem, którego jakaś p🤬da rzuciła po ślubie i nar🤬aniu dzieci? Prawdziwy facet trwa w związku, w biedzie i chorobie i rozwiązuje problemy. Na c🤬j te przysięgi sobie składacie przed ołtarzem cieniasy jedne...?
Lepiej niż w nawiedzonej katolickiej rodzinie, gdzie więcej do powiedzenia ma brat ojca ksiądz niż sam ojciec, zakonnica siostra mamy zarządza tym jak wychować dzieci, a babcia daje przyklad "milosierdzia" na klęczkach popieprzajaca do kościoła, a wieczorami sypiąca k🤬ami, jak widzi Tuska w TV i grożącą mu śmiercią. W takiej rodzinie się wychowałem i nikomu takiej nie życzę. Cieszę się, że coraz więcej ludzi odwraca się od religii w Europie i to nie tylko katolickiej, tylko każdej. Ogólnie religia powinna być zakazana na naszym kontynencie bo robi sieczkę ludziom z mózgu jak każda ideologia, tak samo jak gender.
Spalić te k🤬y, zanim poraz kolejny złożą jaja, a dzieciaka oddać do adopcji dla normalnej rodziny zastępczej.
Tą całą lewacką śniadaniówkę pedałen też spalić, ale najpierw Dorote Weltmaister porządnie wyr🤬ać we wszystkie możliwe dziury i fałdy!
R🤬anie weltmaister mialoby byc kara?Dla kogo i za co?Spalenie na stosie rozumiem i pochwalam ale dymanie tej maciory to juz wyrok smierci dla goscia ktory mialby sie tego podjac;)