👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:45

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ufok napisał/a:
Nie bój. Wydoiły z nasienia wydoją też z kasy.
No, jak tylko ich związek się rozpadnie zaczną szukać kasy...
Trolik1 napisał/a:
A ja nie mam nic przeciwko, p ile dziecko będzie szczęśliwe w takiej rodzinie. Zawsze to lepiej niż w " prawdziwe katolickiej" gdzie dziecko potrafi umrzeć np z powodu pobicia... Ale jedno zdanie rozwaliło system " tata jest od finansów"... Ja jakoś nie mam problemu z kontaktem i pomocą w sprawach wszelakich dla moich dzieciaków, mimo że jesteśmy po rozwodzie. I mówię naprawdę o sprawach wszelakich...
W muzułmańskiej,a nawet murzyńskiej czasem giną dzieci,a nawet w LPG
Takie feministki, a bez plemnika nie miałyby szansy zaistnieć...
Baronessa napisał/a:
To chyba tylko Stevie Wonder, albo wyposzczony facet po dwudziestoletniej odsiadce, któremu jest wszystko jedno, czy wydyma kozę, czy Wellmanową.
Coś czuję, że ta druga wyskrobie xD
Mój kraj, taki postępowy xD
Mój kraj, taki postępowy xD
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
walic pedałow i lezby i cała ta teczowa ideologie unicestwic. to sa zabuzenia psychiczne i powinni byc tacy izolowani od społeczenstwa a juz napewno nie powinni posiadac dzieci
ARock napisał/a:
Znają "dawcę", więc może za chwile będzie płacił alimenty
ufok napisał/a:
Nie bój. Wydoiły z nasienia wydoją też z kasy
tatko napisał/a:
No, jak tylko ich związek się rozpadnie zaczną szukać kasy...
Nie wiem, ale się wypowiem, a jak ktoś wie lepiej niech poprawi...
Wydaje mi się, że jeśli "dawca" na jakimkolwiek etapie nie podpisał niczego głupiego, a w oficjalnych papierach dziecka jako "ojciec" zapisano, że "nie ustalony", to nic mu nie grozi... Jeśli nie uzna...
Nikt go do badania DNA nie zmusi, chyba że matka wyjedzie z zarzutami, że dziecko jest efektem gw🤬tu (co raczej przekreśliła występem w tym programie)
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Grodzka/ki approved !
twoja stara skumala juz że wydalila debila?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie