📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:38
ufok napisał/a:
Nie bój. Wydoiły z nasienia wydoją też z kasy.
No, jak tylko ich związek się rozpadnie zaczną szukać kasy...
Trolik1 napisał/a:
A ja nie mam nic przeciwko, p ile dziecko będzie szczęśliwe w takiej rodzinie. Zawsze to lepiej niż w " prawdziwe katolickiej" gdzie dziecko potrafi umrzeć np z powodu pobicia... Ale jedno zdanie rozwaliło system " tata jest od finansów"... Ja jakoś nie mam problemu z kontaktem i pomocą w sprawach wszelakich dla moich dzieciaków, mimo że jesteśmy po rozwodzie. I mówię naprawdę o sprawach wszelakich...
W muzułmańskiej,a nawet murzyńskiej czasem giną dzieci,a nawet w LPG
Takie feministki, a bez plemnika nie miałyby szansy zaistnieć...
Baronessa napisał/a:
To chyba tylko Stevie Wonder, albo wyposzczony facet po dwudziestoletniej odsiadce, któremu jest wszystko jedno, czy wydyma kozę, czy Wellmanową.
walic pedałow i lezby i cała ta teczowa ideologie unicestwic. to sa zabuzenia psychiczne i powinni byc tacy izolowani od społeczenstwa a juz napewno nie powinni posiadac dzieci
ARock napisał/a:
Znają "dawcę", więc może za chwile będzie płacił alimenty
ufok napisał/a:
Nie bój. Wydoiły z nasienia wydoją też z kasy
tatko napisał/a:
No, jak tylko ich związek się rozpadnie zaczną szukać kasy...
Nie wiem, ale się wypowiem, a jak ktoś wie lepiej niech poprawi...
Wydaje mi się, że jeśli "dawca" na jakimkolwiek etapie nie podpisał niczego głupiego, a w oficjalnych papierach dziecka jako "ojciec" zapisano, że "nie ustalony", to nic mu nie grozi... Jeśli nie uzna...
Nikt go do badania DNA nie zmusi, chyba że matka wyjedzie z zarzutami, że dziecko jest efektem gw🤬tu (co raczej przekreśliła występem w tym programie)
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Grodzka/ki approved !
twoja stara skumala juz że wydalila debila?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie