Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kozła666Stopa 2025-01-31, 18:25 81
Żeby tylko z kręgosłupem, ja tu widzę problem z głową przedewszystkim. Do wora a wór wiadomo gdzie. Tfu
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-01-31, 18:26 107

Grodzka/ki approved !
Zgłoś
janusz_biznesu 2025-01-31, 18:30 26
To, że nazwała dawcę dawcą{taka prawda}, jest tu najmniejszą kontrowersją...
Zgłoś
Trolik1 2025-01-31, 18:31 26
A ja nie mam nic przeciwko, p ile dziecko będzie szczęśliwe w takiej rodzinie. Zawsze to lepiej niż w " prawdziwe katolickiej" gdzie dziecko potrafi umrzeć np z powodu pobicia... Ale jedno zdanie rozwaliło system " tata jest od finansów"... Ja jakoś nie mam problemu z kontaktem i pomocą w sprawach wszelakich dla moich dzieciaków, mimo że jesteśmy po rozwodzie. I mówię naprawdę o sprawach wszelakich...
Zgłoś
Lufik 2025-01-31, 18:34 6
No i super !
Lepsze to niż mama , mąż , ksiądz i dziecko ! 😜😜
Zgłoś
Jarek_Wielki 2025-01-31, 18:38 31
Ja p🤬le! Serio to leci w tv? Ktoś tym czymś płaci?
Zgłoś
ARock 2025-01-31, 18:38 59
Ile ta k🤬a "dawca" na tym zarobił???
Czy dała mu dupy, czy jak dawkował????
Znają "dawcę", więc może za chwile będzie płacił alimenty 🤔
Ta druga szmata jako druga, z tym samym "dawcą"???
Jakim prawem jest ta c🤬jnia w TV???
Co się stało z naszym normalnym światem???😪

Kuuuuurwa tyle pytań... 🤮
Zgłoś
ufok 2025-01-31, 18:41 10
"...on tylko pomógł nam z nasieniem..." pewnie to one mu pomogły pozbyć się nasienia

Zgłoś
Sawix 2025-01-31, 18:41 49
Ktoś jeszcze ogląda te zj🤬e programy tv ?
Zgłoś
ufok 2025-01-31, 18:45 19
ARock napisał/a:

Znają "dawcę", więc może za chwile będzie płacił alimenty

Nie bój. Wydoiły z nasienia wydoją też z kasy.
Zgłoś
Baronessa 2025-01-31, 18:52 47
Spalić te k🤬y, zanim poraz kolejny złożą jaja, a dzieciaka oddać do adopcji dla normalnej rodziny zastępczej.

Tą całą lewacką śniadaniówkę pedałen też spalić, ale najpierw Dorote Weltmaister porządnie wyr🤬ać we wszystkie możliwe dziury i fałdy!
Zgłoś
smc 2025-01-31, 18:55
Brałbym je obie.
Zgłoś
twojstarywsamychgaciach 2025-01-31, 19:00 21
Trolik1 napisał/a:

A ja nie mam nic przeciwko, p ile dziecko będzie szczęśliwe w takiej rodzinie. Zawsze to lepiej niż w " prawdziwe katolickiej" gdzie dziecko potrafi umrzeć np z powodu pobicia... Ale jedno zdanie rozwaliło system " tata jest od finansów"... Ja jakoś nie mam problemu z kontaktem i pomocą w sprawach wszelakich dla moich dzieciaków, mimo że jesteśmy po rozwodzie. I mówię naprawdę o sprawach wszelakich...

Zawsze może trafić do rodziny rtvagd, gdzie dziecko może być np. gw🤬cone przez "rodziców" i ich kolegów za pieniądze.
Zgłoś
0_rafiks_0 2025-01-31, 19:02 28
Ta w okularach to musi byc zdrowo jebnieta.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie