Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
TwójCzarnyPan 2025-01-31, 23:40 1
Lololoney napisał/a:

Nie wiem, ale się wypowiem, a jak ktoś wie lepiej niech poprawi...
Wydaje mi się, że jeśli "dawca" na jakimkolwiek etapie nie podpisał niczego głupiego, a w oficjalnych papierach dziecka jako "ojciec" zapisano, że "nie ustalony", to nic mu nie grozi... Jeśli nie uzna...
Nikt go do badania DNA nie zmusi, chyba że matka wyjedzie z zarzutami, że dziecko jest efektem gw🤬tu (co raczej przekreśliła występem w tym programie)

I masz całkowitą rację, wystarczy, że załatwiły wszystko na gębę i teraz nic nikomu nie da się udowodnić.
A ludzie tutaj to mają nieźle naj🤬e w mózgach, nawet dziecka lesbom zazdroszczą. Jak smutne trzeba mieć życie żeby życzyć jak najgorzej dwóm szczęśliwym babom, dawcy nasienia, a nawet dzieciakowi?
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-01-31, 23:41 5
DannyBazooka napisał/a:

twoja stara skumala juz że wydalila debila?

Tak.

Dlatego cie wyj🤬a do śmietnika byś tam zdechł.
Zgłoś
Musashi_Miyamoto 2025-01-31, 23:53 1
Lufik napisał/a:

No i super !
Lepsze to niż mama , mąż , ksiądz i dziecko ! 😜😜

Księża to raczej Efebofile a Efebofile to się brzydzą małymi dziewczynkami. Dlatego aż 80% przypadków to mali chłopcy... Efebofilia to pedofilska odmiana homoseksualizmu i to właśnie geje w celach zniszczenia filaru kościoła w społeczeństwach mocno inflirtują szeregi kościoła u nas to jeszcze pikuś w Watykanie prawie cały watykan "obecnie" to gejoza.

podpis użytkownika

Niezmanipulowany
Zgłoś
A4boNla3hon3 2025-02-01, 0:05 2
pazuzu napisał/a:

Tylko to tu zostawię

Dałeś bardzo nie trafne porównanie.
Baba z lewej odpowiada za to co się dzieje w UE.
Jest odpowiedzialna za ściąganie pontoniarzy. Jest winna gwaltom, grabierzom, morderstwom itp.

Odpowiada za niszczenie cywilizacji białego człowieka na kontynencie europejskim w tym Polsce.
Odpowiada również za zielony wał wspieranie Putina i zaoranie gospodarki zachodniej europy kosztem chin i hindusów.

Ta z prawej to mam wyj🤬ie z kim śpi i w co wierzy nie ona niszczy ludziom życie.
Zgłoś
Lipiniorz25 2025-02-01, 0:32
Akurat z tym maja rację

To dawca nie ojciec
Zgłoś
mianas 2025-02-01, 0:44 2
janusz_biznesu napisał/a:

To, że nazwała dawcę dawcą{taka prawda}, jest tu najmniejszą kontrowersją...

Śierwojady komusze ..
Zgłoś
ufok 2025-02-01, 1:18 1
Coffey napisał/a:

A wiesz debilu, że w takich sytuacjach się spisuje normalną umowę i najpewniej jest w niej to, że nie mogą od niego chcieć alimentów?

Guzik prawda.
Alimenty są dla dziecka a przecież to nie ono podpisuje taką umowę. Więc teoretycznie gdy dziecko będzie miało 18 to spokojnie może o alimenty wystapić bo wtedy ono jest stroną.
Zgłoś
ruddie 2025-02-01, 1:28 3
Głupie k🤬y. Dawniej to siedziało po burdelach i wariatkowach, a teraz po telewizjach. A nie, dobrze, to tvn.
Zgłoś
WhyDuck1 2025-02-01, 1:31 6
Najlepsze w tym całej zj🤬ej sytuacji jest to ze te dwie lesby już nie są razem. Tylko dziecka szkoda.
Zgłoś
BokuHaOmaeNoHahaNakaNiDa 2025-02-01, 1:48
KozYoŁ napisał/a:

Żeby tylko z kręgosłupem, ja tu widzę problem z głową przedewszystkim. Do wora a wór wiadomo gdzie. Tfu

Ja u ciebie widzę problem z ortografią i interpunkcją.
Zgłoś
Damz 2025-02-01, 2:18
Skąd się wzięła ta bezsensowna ideologia pod tytułem „chłopak-dziewczyna normalna rodzina”? Nie wiem jak Wasi rodzice zadbali o Wasze życie i co Wam zapewnili ale ja na przykład dostałem parę traum, wspomnienia darmowego wp*erdolu, uszkodzony kręgosłup i długi z których musiałem się wykręcać jako dorosły chłop. Podobnych przypadków do mojego znam co najmniej parę. Sp🤬*lonych rodzin gdzie są tak uwielbiani przez wszystkich ojciec i matka, w których dzieciaki cierpią jest na pęczki, idealnych znam raptem kilka.
Dlatego jeżeli te kobiety pokochają to dziecko i dadzą mu wszystko czego potrzebuje, to chętnie uścisnę im dłoń.
W kontrze może pojawić się argument, że „one pewnie wzięły to dziecko, bo taką akurat mają fanaberię, za jakiś czas im się znudzi i będą chciały je gdzieś oddać”… A ile jest klasycznych rodzin w których dzieciak jest niezbyt „mile widziany” bo na przykład przyszedł na świat w wyniku wpadki, a przez to starzy nie poświęcają mu wystarczająco dużo atencji, nie dają wsparcia i miłości? Taki dzieciak dopiero po latach zbierze „owoce” które zasadzili jego rodzice. Wtedy jest z reguły za późno. Zaczynają się terapie (albo ich brak, bo czekasz miesiącami na termin, a prywatnie Cię nie stać) są próby prostowania tego, co zj*bali tzw. rodzice, brak zaufania do innych i do siebie, bo przecież ten facet i babka którzy mieli Cię uczyć życia zamiast tego powtarzali, że jesteś zerem, więc w którymś momencie sami zaczynamy w to wierzyć. Efektem takiego „wychowania” jest upośledzony społecznie człowiek, który nie jest takim z wyboru, ale innym nie nauczono go być. Wszystko to w ramach tej ukochanej przez wielu klasycznej rodziny z matką i ojcem. Trzymam kciuki za te kobiety, żeby nie powielały schematów które na codzień widać w wielu „normalnych” rodzinach. Mam nadzieję, że młoda będzie miała szczęśliwe życie.
Zgłoś
CzerstWybut 2025-02-01, 3:54 6
Co za z🤬by tu siedzą, za kontrargument na tą patologie wypisujecie tu że lepiej niż katolicka rodzina, a bo ksiadz itd. Dobrze wam lewary wyprały łeb już. Ja jestem z przeciętnej katolickiej rodziny, tak jak i całe osiedle na którym sie wychowałem i k🤬a jakoś nie widziałem w życiu preblemów z kościołem u ludzi. Do kościoła chodziło się nie regularnie, odświętnie. Dzisiaj mam wyj🤬e jaja na to jak wiekszość moich rowieśników, ale żaden ksiądz nam k🤬a zycia nie ustawiał.

Komuniści walczą z religią oraz z normalną rodziną aby łatwiej można było indoktrynować w społeczeństwo. Do tego jeszcze dop🤬lić innych ras i kultur aby wymieszać dobrze ludzi i macie idealny przepis na roboczą ludność bez tożsmości, która np nie przeciwstawi się wysokim cenom żywności, zakazom posiadania samochodów, wywłaszczania z nieruchomości itd.

Ameryka sie budzi z tego gówna a eurokomuna z Polską na czele brnie dalej.

[ Dodano: 2025-02-01, 04:16 ]
Damz napisał/a:

Skąd się wzięła ta bezsensowna ideologia pod tytułem „chłopak-dziewczyna normalna rodzina”? Nie wiem jak Wasi rodzice zadbali o Wasze życie i co Wam zapewnili ale ja na przykład dostałem parę traum, wspomnienia darmowego wp*erdolu, uszkodzony kręgosłup i długi z których musiałem się wykręcać jako dorosły chłop. Podobnych przypadków do mojego znam co najmniej parę. Sp🤬*lonych rodzin gdzie są tak uwielbiani przez wszystkich ojciec i matka, w których dzieciaki cierpią jest na pęczki, idealnych znam raptem kilka.
Dlatego jeżeli te kobiety pokochają to dziecko i dadzą mu wszystko czego potrzebuje, to chętnie uścisnę im dłoń.
W kontrze może pojawić się argument, że „one pewnie wzięły to dziecko, bo taką akurat mają fanaberię, za jakiś czas im się znudzi i będą chciały je gdzieś oddać”… A ile jest klasycznych rodzin w których dzieciak jest niezbyt „mile widziany” bo na przykład przyszedł na świat w wyniku wpadki, a przez to starzy nie poświęcają mu wystarczająco dużo atencji, nie dają wsparcia i miłości? Taki dzieciak dopiero po latach zbierze „owoce” które zasadzili jego rodzice. Wtedy jest z reguły za późno. Zaczynają się terapie (albo ich brak, bo czekasz miesiącami na termin, a prywatnie Cię nie stać) są próby prostowania tego, co zj*bali tzw. rodzice, brak zaufania do innych i do siebie, bo przecież ten facet i babka którzy mieli Cię uczyć życia zamiast tego powtarzali, że jesteś zerem, więc w którymś momencie sami zaczynamy w to wierzyć. Efektem takiego „wychowania” jest upośledzony społecznie człowiek, który nie jest takim z wyboru, ale innym nie nauczono go być. Wszystko to w ramach tej ukochanej przez wielu klasycznej rodziny z matką i ojcem. Trzymam kciuki za te kobiety, żeby nie powielały schematów które na codzień widać w wielu „normalnych” rodzinach. Mam nadzieję, że młoda będzie miała szczęśliwe życie.

Poczytaj trochę o wychowaniu i wpływie obojga rodziców na naturę oraz wychowanie dziecka. Nie da się zastąpić kobietą mężczyzny, jak i na odwrót. Obojetnie jak wspaniałe wychowanie by nie miały dla tego dziecka to i tak te dziecko bedzie mialo braki w rozwoju. Kiedy dorośnie to istnieją bardzo duże szanse że ta osoba nie założy rodziny, jest dziewczynka to prawdopodobnie zostanie silna niezależną feminą, te kobiety będą przedstawiać swoje życie raczej w świetle nie chęci do mężczyzn. Natury się nie da oszukać. Długo by tłumaczyć ale nie ma sensu tłumaczyć ludziom co nie widzą różnicy między kobietą a mężczyzną.

Nie da się wychować i przygotowac do życia człowieka bez ojca i tak samo bez matki. W przypadku tego dziecka, bedzie się ono wychowywac bez ojca bo czy wstawisz w ten dom 2 kobiety czy jedną to na to samo wyjdzie. Jakie ta osoba wyniesie wzorce z tego domu? Już pomijam fakt że związki homoseksualne nie są trwałe.
Zgłoś
tatko 2025-02-01, 6:16
Lololoney napisał/a:

Nie wiem, ale się wypowiem, a jak ktoś wie lepiej niech poprawi...
Wydaje mi się, że jeśli "dawca" na jakimkolwiek etapie nie podpisał niczego głupiego, a w oficjalnych papierach dziecka jako "ojciec" zapisano, że "nie ustalony", to nic mu nie grozi... Jeśli nie uzna...
Nikt go do badania DNA nie zmusi, chyba że matka wyjedzie z zarzutami, że dziecko jest efektem gw🤬tu (co raczej przekreśliła występem w tym programie)

Nie wiem, więc się wypowiem. Jeśli "matka" zna jego dane, to poda do sądu o ustalenie ojcostwa. Nawet jeśli facet sprzedał dawkę nasienia, nawet jeśli zwalił do kubeczka, a ona sobie wstrzyknęła, to gość będzie bulić.
Zgłoś
viking19 2025-02-01, 6:42
janusz_biznesu napisał/a:

To, że nazwała dawcę dawcą{taka prawda}, jest tu najmniejszą kontrowersją...

mniejszą niż nazwanie dziecka Szyszonia? xD
Zgłoś
brylant1412 2025-02-01, 6:58 1
pustak na budowie ma więcej rozumu niż ci prowadzący i te dwie wariatki

podpis użytkownika

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie