Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dobre wychowanie
J................o • 2012-05-04, 19:55
Nie kawał, sytuacja autentyczna sprzed dosłownie momentu.
Tego jeszcze nie widziałem, chociaż powinienem się spodziewać.

Miejsce akcji - Centrum Handlowe.

Miałem okazję widzieć dobrze wychowane cygańskie małżeństwo - żona bardzo szybko przybiegła na gwizdanie męża. Wiecie, taki krótki, szybki konkretny gwizd przez zęby, bardzo charakterystyczny.
Wystarczy, że "gest" wyglądał dokładnie tak jak trzeba, nie zostawiając złudzeń - bez patrzenia na cel itd. Po prostu "do nogi".

To tylko jeszcze bardziej potwierdza moje zdanie o cyganach - gorzej niż zwierzęta.
Zgłoś
pakicito 2012-05-04, 19:57
Cytat:

sprzed dosłownie momentu

przyjście z centrum zajęło ci napewno z 5 minut, potem odpalenie kompa 2 min, odpalenie sadola i wrzucenie tematu 1 minuta - 8 minut to nie moment
Zgłoś
J................o 2012-05-04, 20:01 7
pakicito napisał/a:

przyjście z centrum zajęło ci napewno z 5 minut, potem odpalenie kompa 2 min, odpalenie sadola i wrzucenie tematu 1 minuta - 8 minut to nie moment

Mam kompa w pracy, już nie raz o tym było - siedzę w pracy, w centrum hadlowym, mam lapa i oglądam pół dnia filmy, drugie pół bzdury na necie. A tak swoją drogą:
pl.wikipedia.org/wiki/Smartfon
chyba masz zaległości w obecnych technologiach
Zgłoś
pakicito 2012-05-04, 20:16 16
Cytat:

chyba masz zaległości w obecnych technologiach

to nie tak, ja po prostu nie mam kasy
Zgłoś
Mr.Drwalu 2012-05-04, 20:41 11
jaczuro napisał/a:

...Miejsce akcji - Centrum Handlowe...

Czy ty k🤬a jesteś "galerjankiem"

podpis użytkownika

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
V................e 2012-05-04, 20:48 7
Ej, czyli jednak da się cygana wytresować Jeszcze trzeba tylko znaleźć metodę aby przynosił skradzione przedmioty to będzie świetnie
Zgłoś
J................o 2012-05-04, 22:01
pakicito napisał/a:

to nie tak, ja po prostu nie mam kasy

Co nie znaczy, że wszyscy inni również
Zgłoś
w................k 2012-05-04, 23:40
Wyłapać cyganów jak kiedyś murzynów, tylko nie tresować i nie niewolić ich, ale od razu wytłuc
Zgłoś
g................3 2012-05-05, 1:04
Musisz mieć smutne życie skoro takie rzeczy wrzucasz
Zgłoś
n................8 2012-05-05, 1:12 25
Zgłoś
bravoteampolska 2012-05-05, 1:21 1
Gwizdnął do niej na znak ustalenia do szyku , bo pewnie znalazł już nowy cel , któremu można podp🤬lić telefon albo portfel
Zgłoś
a................k 2012-05-05, 1:23 1
Cytat:

Wiecie, taki krótki, szybki konkretny gwizd przez zęby, bardzo charakterystyczny

czyli takie fiu czy fiuu fiuu?
Zgłoś
s................n 2012-05-05, 2:44
Jedno muszę przyznać tym parchom: kobiety to oni potrafią trzymać krótko.
Zgłoś
BrunerOvned 2012-05-05, 10:41
Vexille napisał/a:

Ej, czyli jednak da się cygana wytresować Jeszcze trzeba tylko znaleźć metodę aby przynosił skradzione przedmioty to będzie świetnie

Prędzej kruka nauczysz takich numerów

podpis użytkownika

Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Zgłoś
adiemus36 2012-05-05, 12:00 1
Kruka ? To nie problem Słuchaj tego - prawdziwa historia - sokolnicy często, z powodu braku Sokołów i innych ptaków szponiastych, układają sobie Kruki do polowań i przeganiania małych drapieżnych ptaków z gołebników. I tak jeden koleś sobie ułozył kruka, wszystko fajnie pięknie, ale ten sk🤬ol sobie latał i nap🤬lał dzieci dziobem po głowach Wyobrażasz sobie takie wielkie k🤬isko nad głową dziecka i nap🤬lające go w łeb ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie