👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up przynajmiej w przeciwienstwie do Najmana wiedziales kiedy to zrobic
Co do zjazdu fajna sprawa, korci mnie by sprobowac ale musze sie ubezpieczyc na zycie...

niby górki,dołki a w/g kamery jeżdzi jak po niemieckiej autostradzie.....czary ??

Downhill to nie jest sport szczególnie trudny (wiem bo sam go uprawiama, nie dlatego, że jestem ekspertem od wszystkiego). Najgorszą kwestią są tutaj pieniądze, których nawet jeśli kupujemy używany sprzęt i osprzęt trzeba dużo wydać. A jeśli chodzi o sam sport to służy świetnie do przełamywania swoich barier. A z koleji jeśli chodzi o prędkość to nie odczuwa jej się za bardzo bo człowiek skupia się żeby dobrze wejśc w kolejny zakręt, bandę lub odpowiednio najechać na ten czy tamten korzeń. ;]
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie