👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
[...]"Zapewniała również, że zna umiar i doskonale wie, kiedy powiedzieć STOP! „Zdrowy rozsądek w głowie jest, nie przegnę na pewno. W mojej własnej ocenie uważam, że usta są ok, piersi są ok”, dodała.
Nadmierna ingerencja w wygląd przyniosła jednak nieprzyjemne skutki. Jakiś czas temu informowaliśmy o tym, że Anella przypłaciła to własnym zdrowiem. Wówczas polska Barbie nabawiła się infekcji i stanu zapalnego po jednym z zabiegów. Na kilka dni ograniczyła swoją aktywność na Instagramie i poświeciła ten czas na rekonwalescencję. Miała być to jedynie chwilowa „niedyspozycja”. Była w złym stanie fizycznym i psychicznym. Potem wszystko wróciło do normy.
W lipcu 2018 roku z kont społecznościowych zniknęły prawie wszystkie fotografie Anelli, a na tych, które pozostały, nie było widać jej twarzy. Później zniknął jej cały profil. Co się dzieje z Anellą?"
Co się dzieje? Może jakaś różnica ciśnień wysadziła silikony? A może zdechła...
Nadmierna ingerencja w wygląd przyniosła jednak nieprzyjemne skutki. Jakiś czas temu informowaliśmy o tym, że Anella przypłaciła to własnym zdrowiem. Wówczas polska Barbie nabawiła się infekcji i stanu zapalnego po jednym z zabiegów. Na kilka dni ograniczyła swoją aktywność na Instagramie i poświeciła ten czas na rekonwalescencję. Miała być to jedynie chwilowa „niedyspozycja”. Była w złym stanie fizycznym i psychicznym. Potem wszystko wróciło do normy.
W lipcu 2018 roku z kont społecznościowych zniknęły prawie wszystkie fotografie Anelli, a na tych, które pozostały, nie było widać jej twarzy. Później zniknął jej cały profil. Co się dzieje z Anellą?"
Co się dzieje? Może jakaś różnica ciśnień wysadziła silikony? A może zdechła...
banerr napisał/a:
Racja mój ty tytanie intelektu. Szczególnie te emotikony w każdej twojej wypowiedzi są takie dojrzałe.
A te dwa zera w twoim nicku to co oznaczają? Szalet publiczny czy poziom inteligencji?
I wciaz nic....Intelektualna bieda. Rownie dobrze mogles napisac "ble.ble,ble,ble...". Mniej wiecej to samo znaczenie.

Zajmij sie czyms mniej wymagajacym...zbuduj cos z klockow moze, ale z tych plastikowych, kolorowych,
Dwa zera? I masz zagadke na najblizsze pol roku

Jak widzę panne z takimi ustami, to jest to dla mnie jednoznaczny sygnał, że chce dostać do papy, więc przepis na nią to:
1. Zabetonować i zostawić tylko głowę na wierzchu.
2. Wybić wszystkie zęby i uszkodzić struny głosowe.
3. Używać w razie potrzeby.
1. Zabetonować i zostawić tylko głowę na wierzchu.
2. Wybić wszystkie zęby i uszkodzić struny głosowe.
3. Używać w razie potrzeby.

wyłączyłem wcześniej to, nie da się patrzeć na ten obleśny pysk
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie