👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mogę się tu założyć z każdym że duduś ma miedzy nogami p🤬dę, a ponieważ chirurg się pomylił to ma ja w poprzek.
widzisz i nie grzmisz, boże spuść nogę i kopnij to różowe coś w ryj....
Nawet do obciągania są za duże. Co to k jest?
Z ciekawości wpisałem sobie w google hasło lalka barbie i żadna z tych kukieł nie ma dupy zamiast warg.
Z ciekawości wpisałem sobie w google hasło lalka barbie i żadna z tych kukieł nie ma dupy zamiast warg.

saves napisał/a:
Jaki normalny facet godzi się na to, by jego kobieta robiła sobie z ust dupę pawiana????
A on normalny ten duduś ?
jajvwko napisał/a:
Polski standard... a w niedzielę do kościółka i przekażcie sobie znak pokoju.... jak w tym kraju ma być dobrze...
Jak ci się podoba to napisz szczerze. A nie tutaj jakieś aluzje czynisz.
To chyba nie jest strona dla ciebie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie