📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:00
Łatwo jest być patriotą z USA. Na odległość. Znając Polskę z opowieści dziadków czy nawet rodziców. Myślę że też bym dał radę.
Zgadza się, patriotyzm to nie faszyzm. Ale patriotyzmem też nie jest dziarganie sobie na klacie orzełka.
"Patriotyzm to nie faszyzm!". Zgadzam się. Patrioci są potrzebni. Nie rasiści, pałkarze, kibole czy antysemici. Potrzebni są patrioci.
Co do tatuażu - jeśli przez rysunek na ciele wyrażać ma się patriotyzm, to współczuję...
Co do tatuażu - jeśli przez rysunek na ciele wyrażać ma się patriotyzm, to współczuję...
@2up apropos mapy
Dawno temu kolega z gimbazy miał nieciekawą sytuacje z geografii, i kobiecina chciała go wyciągnąć (pytanie było o sąsiadów Polski), a ten głąb nic nie wiedział. To zapytała co to jest to niebieckie na górze, a ten kretyn mówi NIEBO! śmiechnołem
A mnie to się tam podoba. Ale ból dupy musi być. Pozdrawiam wszystkich Polaków na obczyźnie i w kraju.
za 1500 z nadgodzinami ten orzełek mu szybko by zwiesił głowę
Ciekawe, że dla niektórych oznaką patriotyzmu jest życie w naszym kraju i jeśli ktoś wyjedzie z niego za chlebem i możliwością godnego wychowywania dzieci to w oczach powyższej grupy już nie jest patriotą. Nawet jeśli szczerze tęskni za rodzinnym krajem ale wie, że na dzień dzisiejszy nie ma tu większej przyszłości.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie