Od roku 1000 do 2005.
1:09 - Polska od morza do morza
2:23 - rozbiory Polski.
3:03 - druga wojna światowa.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Konto usunięte
2012-05-13, 22:08
Dzisiaj mnie przeraża widok mapy bez Polski... szacun dla tych którzy pozostali Polakami podczas rozbiorów.
ale nas r🤬ali
podpis użytkownika
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
Konto usunięte
2012-05-13, 22:13
@Samilo Ciekawsze jest jak się chciało tym mongołom ze Złotej Hordy nap🤬lać taki kawał na koniach ...
jedyne do czego można się przyczepić to brak znacznika daty

ale tak to piwo
podpis użytkownika
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Konto usunięte
2012-05-13, 22:44
a Portugalia ma wszystko w dupie
Konto usunięte
2012-05-13, 22:48
a co sie działo u nazistów jakieś małe państewka ?
Helmuty coś długo nie mogły się ze sobą dogadać - dziesiątki księstw wielkości powiatu, burdel na kilka wieków
podpis użytkownika
You must die I alone am best
Ale mam ogar na jutrzejszą maturę z historii.
Konto usunięte
2012-05-13, 22:54
@up k🤬a nie troluj jutro z biologii fajfusie
LITWA ma z nami historie, za to te bielarusy i inne to sowieci a litwa nawet jej jezyk nie przypomina ruskich bo wywodzi sie z jezykow polnocna baltyckich, ludzie zamieszkujacy szczecin i te inne male miasta na zachodniej granicy moga sie czuc niemcami to nigdy tak na prawde nasze nie bylo i K🤬Y ODDAWAĆ NAM KIJÓW I LWÓW
1.25 można doskonale zobaczyc jak ż🤬dzi podzielili się niemcami ^^
podpis użytkownika
Nie jestem Faszystą ani p🤬lonym Rasistą "NAS"
Aż żal że Wielka Polska nie zdołała utrzymać swego terytorium. Moglibyśmy być mocarstwem, a przez tych sk🤬ieli straciliśmy ogromne terytorium. A teraz usiłują zabić w nas ducha wielkiego narodu. Nie powinno tak być!
podpis użytkownika
"...Za sprawę mojej Ojczyzny,
w potrzebie krwi własnej ani życia nie szczędzić.
Tak mi dopomóż Bóg."
Samilo napisał/a:
szacun dla tych którzy pozostali Polakami podczas rozbiorów.
Na pewno przeczytali twój post i się wzruszyli.
@Rados o 9 rano jest bio a o 14 his,skrypty Ci się poj🤬y kolego.
Jestem dumny z tego ze jestem Polakiem i tak jak w 1 komentarzu wielki szacun dla tych którzy odrodzili Polskę tak na prawdę z niczego.
wszystkie wojny światowe, światowe? świat c🤬ja o tym wie i c🤬ja doświadczył. Polska-Ruscy-Niemcy te panstwa mogą cokolwiek powiedziec na temat wojny.