I dobrze szuszwolom. Nawet dupy nie potrafią podetrzeć papierem tylko łapą :x Banda brudasów i dzikusów. Pacyfikować i do piachu!
(tak k🤬a pisze to jako były żołnierz WP i PKW, amen)...
(tak k🤬a pisze to jako były żołnierz WP i PKW, amen)...

Może, w końcu normalni sie do Legii Cudzoziemskiej nia pchają heh.
Born to kill (or be killed) ; )
Born to kill (or be killed) ; )

p🤬lenie propaganda i nic wiecej ciekawe kto zaplacil za nakrecenie tego filmu? akcja ze szczeniaczkiem mnie rozj🤬a jeszcze powinno byc o tym jak r🤬aja kozy na pustyni i jedza mieso w piatek zenada..

płody arlekina , ciekawe czy na prawdę promieniowanie to powoduje. W sumie choroba genetyczna. Whatever , i tak przykro.

Je*ać Ameryke. Mam szczerą nadzieje że bomba w yellowstone na której siedzą wkrótce wybuchnie.

tez mi wielkie odkrycie ten filmik ... przecież usa toczy wojny od lat, a co robią żołnierze (wszystkich kraj) tez nie jest od dziś wiadome...
SIC napisał/a:
p🤬lenie propaganda i nic wiecej ciekawe kto zaplacil za nakrecenie tego filmu? akcja ze szczeniaczkiem mnie rozj🤬a jeszcze powinno byc o tym jak r🤬aja kozy na pustyni i jedza mieso w piatek zenada..
Skąd ta pewność, że p🤬lenie i propaganda? Uzasadnij..
mieciuuuu napisał/a:
Je*ać Ameryke. Mam szczerą nadzieje że bomba w yellowstone na której siedzą wkrótce wybuchnie.
J🤬 Amerykę.. Hmm, oby Ameryka nie wyj🤬a nas, bo militarnie są naprawdę potężni..
Btw. Polecam obejrzenie obu części filmu Zeitgeist..
Chociaż i tak większość będzie p🤬lić, że ten film to propaganda i spisek..
podpis użytkownika
Na forum gnojki Cię oplują za wszystko,Choć często czują trudność pisząc własne nazwisko.
GRUBYDESIGN napisał/a:
I dobrze szuszwolom. Nawet dupy nie potrafią podetrzeć papierem tylko łapą :x Banda brudasów i dzikusów. Pacyfikować i do piachu!
czy to aby nie komentarz podszyty nienawiścią? patrz regulamin
Mam nadzieję że teraz w zawodowym będą większą uwagę przykładać do zdrowia psychicznego żeby ludzie jak GRUBYDESIGN do wojska się nie dostawały.

Nieważne czy republikanin czy liberał. Wszyscy i tak pójdą do McDonalda i będzie to ich nic nie obchodzić.
Ignorance is bliss.
Ignorance is bliss.

Cytat:
Skąd ta pewność, że p🤬lenie i propaganda? Uzasadnij..
Po kilkukrotnym oglądnięcie zeitgeist też sporo się we łbie p🤬li.
EDIT:
Nawet po jednorazowym.

daf098 napisał/a:
czy to aby nie komentarz podszyty nienawiścią? patrz regulamin
Mam nadzieję że teraz w zawodowym będą większą uwagę przykładać do zdrowia psychicznego żeby ludzie jak GRUBYDESIGN do wojska się nie dostawały.
Co z tego jak ludzie do wojska idą normalni, wychodzą nie normalni? Taka już kolej rzeczy, szkolą by zabijać, a co dzieje sie na misjach to przemilcze dla własnego bezpieczeństwa....