- Cześć... Franek.
- Cześć, no Franek, a kto pyta?
- Twoja dziewczyna to Lusia, tak?
- No tak, a co?
- Ty jej kupujesz tabletki antykoncepcyjne?
- No tak, ale o co chodzi i kim jesteś?
- Nikim... ja tak tylko... podziękować Ci chciałem.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hm, to w końcu z kim gada Franek? Z Tatą Lusi, nieślubnym bękartem Lusi czy może z aptekarzem? Ten kawał zdecydowanie przerasta moje zdolności percepcji.
Btw. Piszesz kawały o sobie?
@up jest to ojciec Lusi, jednocześnie aptekarz i kazirodczy kochanek Lusi. Mam nadzieję że pomogłem.
konto usunięte
2013-04-16, 13:53
Fajny tekst, widziałem go kiedyś na bashu
Cytat:
- Twoja dziewczyna to Lusia, tak?
Mózgi jesteśta...
konto usunięte
2013-04-16, 17:30
Najwyraźniej wstawiłeś zbyt trudny do zrozumienia kawał i będzie mało piwek. Ale jest dobry.
konto usunięte
2013-04-16, 17:53
Oczywiście, że z Basha...
konto usunięte
2013-04-16, 20:06
Tylko teraz która to Lusia ? 1 ? 2? a może 3?
pacyfista napisał/a:
Najwyraźniej wstawiłeś zbyt trudny do zrozumienia kawał i będzie mało piwek. Ale jest dobry.
Rzeczywiście.
Boki zrywać
konto usunięte
2013-04-16, 20:15
czego wy tu nie rozumiecie... piwko dla Franka, za tabletki, tak tak, to ja dzwoniłem
muka
2013-04-16, 20:18
dzwonił koleś któremu pękła gumka
konto usunięte
2013-04-16, 20:30
Liczyłem na zajebisty "najlepszy komentarz". Przeliczyłem się
konto usunięte
2013-04-16, 20:34
Powinno być zamiast "- Cześć... Franek." to "- Cześć... jesteś Franek?" i wtedy będzie bardziej jasne o co chodzi.
Ja też zrozumiałem.
btw. dzięki muka, że wytłumaczyłaś