Jak na mój gust ruska złotówa zauważyła naj🤬ego i liczyła, że zabierze go na podróż krajoznawczą na jego koszt... No chyba jednak z podróży nici i trochę nie się opłaciły zapędy podróżnicze. Złotówy to c🤬je, ale i tak lepsi od tych jebiących dupą siusiaczków z Ubera i Bolta, który jeszcze wczoraj ganiali kozy po pastwisku, a dziś jeżdzą autem.
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
podpis użytkownika
Gallia est omnis divisa in partes tresQuarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Ronoaro napisał/a:
Jak na mój gust ruska złotówa zauważyła naj🤬ego i liczyła, że zabierze go na podróż krajoznawczą na jego koszt... No chyba jednak z podróży nici i trochę nie się opłaciły zapędy podróżnicze. Złotówy to c🤬je, ale i tak lepsi od tych jebiących dupą siusiaczków z Ubera i Bolta, który jeszcze wczoraj ganiali kozy po pastwisku, a dziś jeżdzą autem.
Ale gdyby nie te ubery, to w turystycznych miastach nie masz co liczyć, że cię te złotówy gdzieś podwiozą. Stoją k🤬y, ze 20, ale jak nie jesteś brytolem, którego można oj🤬, to nawet na ciebie nie spojrzy.
Typ mu mowil gdzie ma jechac… ten sie nie posluchal i troche ostygl. 10/10 za fristajlo i pieko leci
Mam nadzieję że tego pijanego kacapa zobaczymy niedługo w dziale Wojna na Ukrainie

Być taksówkarzem w kacapstanie i wozić to bydło, przej🤬e. Współczuję chłopu
podpis użytkownika
czarna fortuna
Tak po wzroku widać że nie ma styku pomiędzy prawą i lewą półkulą wewnątrz czaszki.
Hahahahaha nic mnie dawno tak nie rozbawiło 😂
[ Dodano: 2025-01-21, 11:23 ]
Z własnego doświadczenia wiem że wystarczy kogoś na prawdę mocno złapać za szyję i parę sekund po nim, bardzo szybko obezwładnia
[ Dodano: 2025-01-21, 11:23 ]
Z własnego doświadczenia wiem że wystarczy kogoś na prawdę mocno złapać za szyję i parę sekund po nim, bardzo szybko obezwładnia