Jak na mój gust ruska złotówa zauważyła naj🤬ego i liczyła, że zabierze go na podróż krajoznawczą na jego koszt... No chyba jednak z podróży nici i trochę nie się opłaciły zapędy podróżnicze. Złotówy to c🤬je, ale i tak lepsi od tych jebiących dupą siusiaczków z Ubera i Bolta, który jeszcze wczoraj ganiali kozy po pastwisku, a dziś jeżdzą autem.
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra C🤬ki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
podpis użytkownika
Gallia est omnis divisa in partes tresQuarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra C🤬ki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Ronoaro napisał/a:
Jak na mój gust ruska złotówa zauważyła naj🤬ego i liczyła, że zabierze go na podróż krajoznawczą na jego koszt... No chyba jednak z podróży nici i trochę nie się opłaciły zapędy podróżnicze. Złotówy to c🤬je, ale i tak lepsi od tych jebiących dupą siusiaczków z Ubera i Bolta, który jeszcze wczoraj ganiali kozy po pastwisku, a dziś jeżdzą autem.
Ale gdyby nie te ubery, to w turystycznych miastach nie masz co liczyć, że cię te złotówy gdzieś podwiozą. Stoją k🤬y, ze 20, ale jak nie jesteś brytolem, którego można oj🤬, to nawet na ciebie nie spojrzy.
Typ mu mowil gdzie ma jechac… ten sie nie posluchal i troche ostygl. 10/10 za fristajlo i pieko leci
Mam nadzieję że tego pijanego kacapa zobaczymy niedługo w dziale Wojna na Ukrainie

Być taksówkarzem w kacapstanie i wozić to bydło, przej🤬e. Współczuję chłopu
podpis użytkownika
czarna fortuna
Tak po wzroku widać że nie ma styku pomiędzy prawą i lewą półkulą wewnątrz czaszki.
Hahahahaha nic mnie dawno tak nie rozbawiło 😂
[ Dodano: 2025-01-21, 11:23 ]
Z własnego doświadczenia wiem że wystarczy kogoś na prawdę mocno złapać za szyję i parę sekund po nim, bardzo szybko obezwładnia
[ Dodano: 2025-01-21, 11:23 ]
Z własnego doświadczenia wiem że wystarczy kogoś na prawdę mocno złapać za szyję i parę sekund po nim, bardzo szybko obezwładnia