Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
mynameisgod 2025-03-11, 11:52 4
myślałem że to szczur, a to zwykły brud
Zgłoś
JoSeed 2025-03-11, 11:56 1
A ja myślałam, że porcyjkę dla głodnego klienta przygotowi... 🤔
Zgłoś
Geraldinio 2025-03-11, 12:39 21
Za milion lat żaden ślad po naszej cywilizacji nie zostanie, ale jak kosmici wykopią z ziemi frytki z Maca, to nadal będzie można je zjeść...

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
flejtuch 2025-03-11, 12:40 2
To na pewno nie Indie bo to by zjedli ze smakiem Xd
Zgłoś
azerbah 2025-03-11, 12:50 10
Geraldinio napisał/a:

Za milion lat żaden ślad po naszej cywilizacji nie zostanie, ale jak kosmici wykopią z ziemi frytki z Maca, to nadal będzie można je zjeść...

Nie będzie miliona lat. Jezus nadchodzi. On tak powiedział (Ewangelia Mateusza 24:36-44). Świat się rozpada (II prawo termodynamiki, upadek moralny), proroctwa się spełniają, a sąd jest bliski. Żadnych obcych archeologów. Tylko powrót Chrystusa. Bądźcie gotowi.
Zgłoś
JoSeed 2025-03-11, 13:16 10
azerbah napisał/a:

Nie będzie miliona lat. Jezus nadchodzi. On tak powiedział (Ewangelia Mateusza 24:36-44). Świat się rozpada (II prawo termodynamiki, upadek moralny), proroctwa się spełniają, a sąd jest bliski. Żadnych obcych archeologów. Tylko powrót Chrystusa. Bądźcie gotowi.

Ale zdążę do fryzjera na za 2 tygodnie? 🤔
Zgłoś
azerbah 2025-03-11, 13:26 2
JoSeed napisał/a:

Zdążysz zapewniam Ciebie. Tylko nic nigdy nie wiadomo. Możesz wpaść pod koła, zanim miną 2 tygodnie i to będzie twoim końcem świata.
Zgłoś
JoSeed 2025-03-11, 16:36 10
azerbah napisał/a:

Zdążysz zapewniam Ciebie. Tylko nic nigdy nie wiadomo. Możesz wpaść pod koła, zanim miną 2 tygodnie i to będzie twoim końcem świata.

O widzisz, i tu się zgadzamy
Każdy ma koniec świata w chwili swojej śmierci.
Chyba nie jest potrzebne dodatkowo straszenie apokalipsą i biblijnymi wyrywkami...
Zgłoś
Uzi99 2025-03-11, 17:04 2
Bardziej pobudzona jest wyobraźnia kiedy myślę o kebabach w których nie ma kibla
Zgłoś
azerbah 2025-03-11, 17:25 5
JoSeed napisał/a:

O widzisz, i tu się zgadzamy
Każdy ma koniec świata w chwili swojej śmierci.
Chyba nie jest potrzebne dodatkowo straszenie apokalipsą i biblijnymi wyrywkami...

Jakież to naiwne. Myślisz, że się zgadzamy, ale niestety, iluzja rozpada się po bliższym przyjrzeniu się. Tak, śmierć jest osobistym końcem, ale zakładasz, że to tylko zaciemnienie. Kiedy w rzeczywistości jest to brama do wiecznej komunii z Bogiem lub nieustępliwej otchłani oddzielenia od Niego.

Odrzucasz apokalipsę jako zwykłe sianie strachu, ale prawdziwym horrorem nie jest ogniste niebo ani rozpadająca się ziemia. To wieczność pozbawiona obecności Boga. Żadnego ciepła, żadnej nadziei, tylko zimne uświadomienie sobie, że odrzucenie prawdy nie było ucieczką, ale wyrokiem.

Więc tak, śmierć jest końcem. Ale dla tych, którzy odrzucają prawdę? To dopiero początek. Czegoś o wiele gorszego, niż kiedykolwiek sobie wyobrażali.
Zgłoś
JoSeed 2025-03-11, 18:32 14
azerbah napisał/a:

Jakież to naiwne. Myślisz, że się zgadzamy, ale niestety, iluzja rozpada się po bliższym przyjrzeniu się. Tak, śmierć jest osobistym końcem, ale zakładasz, że to tylko zaciemnienie. Kiedy w rzeczywistości jest to brama do wiecznej komunii z Bogiem lub nieustępliwej otchłani oddzielenia od Niego.
Odrzucasz apokalipsę jako zwykłe sianie strachu, ale prawdziwym horrorem nie jest ogniste niebo ani rozpadająca się ziemia. To wieczność pozbawiona obecności Boga. Żadnego ciepła, żadnej nadziei, tylko zimne uświadomienie sobie, że odrzucenie prawdy nie było ucieczką, ale wyrokiem.
Więc tak, śmierć jest końcem. Ale dla tych, którzy odrzucają prawdę? To dopiero początek. Czegoś o wiele gorszego, niż kiedykolwiek sobie wyobrażali.

Tak mi się skojarzylo...

Zgłoś
Geraldinio 2025-03-11, 18:48 6
JoSeed napisał/a:

Ty do fryzjera to może zdążysz, ale czy ja do kardiologa to już nie takie pewne...

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
azerbah 2025-03-11, 18:54
JoSeed napisał/a:

Tak mi się skojarzylo...

To co mogę powiedzieć to, że doceniam poczucie humoru. Ale to jedynie potwierdza 2 Piotra 3:3-4
Zgłoś
pSTANLEY 2025-03-11, 19:04 3
azerbah napisał/a:

Gorszego narcystycznego psychopaty od tego twojego Boga to chyba nigdy nie było i nie będzie więc w sumie wolę ta pustkę. Idź nauczać jak Jezus od domu do domu zamiast bezcześcić swoją wiarę pisząc o niej na takim portalu jak ten.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie