Nosz k🤬a ludzie, co wy p🤬licie
Ktoś kto myślał, że Unia będzie przysyłała nam pieniążki, nie chcąc nic w zamian musi być idiotą.
Nawet gdyby bilans był zerowy, albo i na delikatnym minusie wg. mnie warto właśnie ze względu na dotacje. Dzięki temu, że narzucają nam na co ile i komu można dać cokolwiek w Polsce się dzieje.
Gdyby sam rząd miał dysponować kasą nie zostałoby nawet na te naklejki o których tutaj wspominano.
gordonviet napisał/a:
Ja wiem, że u ciebie na wsi na sztachecie od płotu takiej informacji nie będzie. Ale pojedź do pierwszego większego miasta to k🤬a zobaczysz jednak te fundusze unijne. Pajacu.
Nie wiem jak na innych wioskach, ale u moich dziadków i w okolicy widać to bardzo wyraźnie. Na każdym domu kolektory słoneczne, drogi, zajebisty zalew na którym zarabia i gmina i mieszkańcy, na zadupiach przydomowe oczyszczalnie ścieków, darmowy bezprzewodowy internet w całej wiosce, remont szkoły, pełno nowych ciągników i innych maszyn z dofinansowań i tak dalej i tak dalej.
aaa zapomniałem, żeby podk🤬ić tu co niektórych i być trochę obiektywnym to gdyby Gierki, nie Gierki nie pozaciągali pożyczek może dług byłby mniejszy, ale asfalt czy cokolwiek związanego z cywilizacją moglibyście sobie na zdjęciach przywiezionych przez obcokrajowców pooglądać znawcy i eksperci j🤬i