gozdek napisał/a:
ja widzę wszędzie na mostach, na tunelach w mojej firmie na każdej maszynie jest naklejka współfinansowane (70%) przez Unię, więc nie p🤬l dzieciaczku..
gordonviet napisał/a:
Ja wiem, że u ciebie na wsi na sztachecie od płotu takiej informacji nie będzie. Ale pojedź do pierwszego większego miasta to k🤬a zobaczysz jednak te fundusze unijne. Pajacu.
widzę k🤬a te naklejki codziennie. na świeżo wyremontowanych rozpadających się mostach, na dopiero co wyremontowanych a już dziurawych drogach i na milionie wk🤬iających progów zwalniających, na wypasionych biurach w urzędach gdzie ostro nak🤬iają w pasjansa za nasze pieniądze i na sprzęcie w firmie który leży na nic jest nie potrzebny ale po jakimś czasie się sprzeda i będzie hajs
aaa, zapomniałbym, naklejki są też na plakatach i wszystkich innych sk🤬iałych pedalskich akcjach promujących niby tolerancję, walkę z homofobią, zasraną lewicę i akcję homopenetrację...
nie zesrajcie się z tą kasą z unii, nie zapomnijcie że Polska też tam wpłaca w c🤬j kasy i nie zdziwiłbym się gdyby w pewnym momencie więcej wpłacała niż miałaby z tego korzyści (a niedługo to nastąpi...)
podpis użytkownika
>CBR 929RR Fireblade