Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się

Materiał własny z wczoraj na swojej drodze spotkałem sarnę tak jak wyżej widać, biegłem i się spłoszyła i na tych połamanych nogach chciała spie*dalać i ciągle spadała na pysk. Postanowiłem coś z tym zrobić więc (zrobiłem zdjęcie) zaczaiłem się skoczyłem jej na grzbiet i ukręciłem kark żeby się nie męczyła po czym zadzwoniłem po szwagra żeby przyjechał swoim kombi a dziś na obiad sarnina...a tak poważnie to słaby ze mnie sadol bo mnie ruszyło i zadzwoniłem na policje (sprzedałem sarnę..) oni po myśliwego niestety z braku czasu nie mogłem oglądać i przy okazji nagrać dla was egzekucji..
Zgłoś
zonk 2013-04-08, 14:34 16
Coś dziwnych macie policjantów/myśliwych. Przykładowo w Mikołowie jest pogotowie dla zwierząt gdzie trafiają takie sarenki i jeśli zwierzak jest rzeczywiście nieuleczalnie chory to zostaje uśpiony. Tutaj miała tylko złamane nogi więc chyba przesadzili.
Zgłoś
Witkovito 2013-04-08, 14:40 175
postanowilem cos z tym zrobic wiec zrobilem zdjecie hahahah dobre
Zgłoś
damianpl 2013-04-08, 14:47 5
@SQT wiesz co no nie wiem co z nią zrobili zgłosiłem i tyle, ważne że mam własny materiał ! fuck yea!
Zgłoś
Marxe 2013-04-08, 14:59 3
nie no ale tekst "postanowiłem coś z tym zrobić więc zrobiłem zdjęcie" rozp🤬ala
Zgłoś
jakubczyk1985 2013-04-08, 15:09
jak spiepszała na kikutach to z kości pewnie sieczka więc po co ma się męczyć

podpis użytkownika

Bić, bić i jeszcze raz bić.
Zgłoś
damianpl 2013-04-08, 15:11
@jakubczyk1985 i pewnie nie tylko przede mną uciekała tam na samym mięsie się trzymało wszystko
Zgłoś
kustoszpan 2013-04-08, 15:19 8
Przyjechał pan myśliwy, strzelił ją w łeb. Zadzwonił do znajomego weterynarza żeby zrobił badania na obecność wścieklizny. Jeśli wynik był w porządku, pan myśliwy i pan weterynarz wp🤬lają dzisiaj pyszny obiadek.
Tak to się odbywa zazwyczaj

podpis użytkownika

Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...
Zgłoś
Roszp 2013-04-08, 15:33
SQT napisał/a:

Tutaj miała tylko złamane nogi więc chyba przesadzili.

Oj, nie przesadzaj. Policjant też sadol. Czekamy na materiał operacyjny policji!
Zgłoś
!Timon 2013-04-08, 16:05
Natura nie lubi marnotrawstwa - lepiej odstrzelić i zjeść niż uśpić i zutylizować. Więcej stresu by miała w drodze na humanitarne uśpienie niż przy szybkim strzale w serce.

podpis użytkownika

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
Kreeggan 2013-04-08, 16:08
Połamany beżowy czy murzyn to tam nic, ale na widok cierpiącego zwierzęcia serce me się kraje.

Gdy sarna połamie kulasy to po niej.
Zgłoś
jebacwas 2013-04-08, 16:18
HAHAHAHAH lubię jak ktoś tak pisze, ładnie się uśmiałem na opisie. Smacznej sarninki i łap do wieczerzy browara!
Zgłoś
Morgennes 2013-04-08, 16:23
Za śmiechowy opis zawsze dobre piwo.
Zgłoś
Uechtacz 2013-04-08, 16:35 5
Dobra, dobra. Nie napisałeś skąd te złamania, ale i tak wszyscy wiemy.

Pamiętajcie, miłośnicy przyrody: sarenka to nie krowa!
W czasie, hmmm... obcowania z naturą nie wolno kłaść się na nich całym ciężarem, Liga Ochrony Przyrody zaleca klasyczną pozycję na stojaka.
Zgłoś
polonez12 2013-04-08, 16:38 1
ja bym jej z buta wyj🤬 tak dla jaj ;p
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie