Krótka dyskusja w programie Bill'a Maher'a. Gości u niego min. George Carlin + paru ludzi wierzących
Nie było
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-07-21, 17:12
Postawiłbym dwa piwka gdybym mógł. Osobno za Carlina i Mahera.
@up, postawię drugie w twoim imieniu.
Może czas już na odrzucenie fantazji jako formy zniewolenia umysłowego?
2x @up no to teraz przygotujcie się na szarżę katoli
konto usunięte
2013-07-21, 21:39
Sa tacy sami fanatycy posrod ateistow jak i posrod katolikow. No obie strony absolutnie zaprzeczaja drugiej.
A moze zycie i wszechswiat sa zrobione inteligentna reka, ale wszelkie czczenie bostw czy modlenie, czy wszelkiego rodzaju rytualy i obrzadki do uszczesliwienia stworcy, jak rowniez legendy i swietne ksiegi o ingerencji stworcy w ziemskie sprawy to po prostu piramidalne bzdury.
Odpowiedz kryje sie w nauce.
stalowyszczur napisał/a:
Sa tacy sami fanatycy posrod ateistow jak i posrod katolikow. No obie strony absolutnie zaprzeczaja drugiej.
A moze zycie i wszechswiat sa zrobione inteligentna reka...
Odpowiedz kryje sie w nauce.
To odpowiedź kryje się w nauce czy też nie? Agnostyk?
konto usunięte
2013-07-21, 21:59
Dżizas... kto w XXI wieku wierzy w te prymitywne zabobony zwane religią. Czy naprawdę myślicie, że mitologia pustynnych ludów z epoki brązu (które nota bene nie wiedziały nawet, że ziemia jest okrągła) jest cokolwiek warta wobec współczesnych dokonań nauki?
konto usunięte
2013-07-21, 22:07
konto usunięte
2013-07-21, 22:07
Proszę, dajcie więcej uwielbiam takie dyskusje.
Miliardy ludzi to idioci. Dobrze powiedział murzynkowi
Ja pierdziele, ale tu schizofreników w komentarzach oO
konto usunięte
2013-07-21, 22:46
KroQQQ: jeśłi zadałes takie pytanie to najprawdopodobniej znasz odpowiedź. Albo za chwilę sam taką odpowiedź poznasz.
Apostrof wstawiamy tylko po samogłoskach (A, E, I, O, U, Y).