Główna Poczekalnia (2) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 60 minut temu
🔥 Sosnowiec,31.07.2025 - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-08-01, 22:39 3
W Warszafce cały rok to trenują stojąc w korkach.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-01, 22:40 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-01, 22:41 9
do kretynów, któzy krytykują powstanie:

jakby się udało, to może nie bylibyśmy pod sowiecką okupacją przez przeszło 40 lat, może mielibyśmy normalną klasę polityczną i normalny kraj

chwała poległym, którzy oddali życie za kraj i jego wolność
Zgłoś
dariuss 2013-08-01, 22:46 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-01, 22:48 7
Ciaryy, jak słyszę syreny i myślę że w 1944r. w tym miejscu co stoją Ci ludzie i czczą tą chwilę, inni wyszli na drogę żeby walczyć o swoje, o swój jedyny kraj. Kto teraz by tak zrobił? Nikt, albo jednostki. W ich głowach nie było żeby się chować i przeżyć, tylko żeby wygrać i mieć w końcu to co pragną. My teraz tego nie szanujemy, ale gdybyśmy poczuli się przez chwilę jak oni, bez czegoś co najważniejsze, swojej ojczyzny to może byśmy zrozumieli co to nie mieć swego. Chwała im!
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-01, 23:00 2
Zgłoś
Shanne 2013-08-01, 23:00 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-01, 23:09 1
Zgłoś
boss. 2013-08-01, 23:10 1
walczyli ponieważ jesteśmy dumnym,nie dającym się zniewolić narodem.BOHATEROWIE bo inaczej nie można nazwać tych ludzi,woleli zginąć w walce o wolność niż zostać złamanym i stłamszonym.

wszyscy którzy nazywają oddanie należnego hołdu poległym i walczącym w Powstaniu Warszawskim faszyzmem oraz ci którzy rodaków nazywają polaczkami powinno odebrać się obywatelstwo i wydalić z kraju

CZEŚĆ I CHWAŁA BOHATEROM
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-01, 23:13
I to jest k***a patriotyzm!
Zgłoś
jojoaction 2013-08-01, 23:14
Zgłoś
szeff 2013-08-01, 23:14
63 dni chwały
Zgłoś
Zielonek92 2013-08-01, 23:18
Flash mob
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-01, 23:20 9
SoNyCS napisał/a:

Nie lubie warszawiaków ale co roku jak oglądam 1 sierpnia to co wyczynia się na ulicach, aż sie łezka kręci w oczku

Nie lubisz bo co? nauczyli Cię tak w domu, w szkolę, na osiedlu czy naczytałeś się w internecie stereotypów?
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-01, 23:31
Nie wytrzymam muszę napisać
Po 1. To nie rozumiem całej tej szopki, syreny - ok, chwila postoju - ok, ale debili z racami i na motocyklach kręcących swoje szlifierki do odcinki? ŻAL.PL tak chyba kiedyś pisała młodzież.
Po 2. Po co te brawa? Dla kogo? Dla powstańców? Oni na pewno nie robili tego dla waszych braw... A i te brawa pewnie były efektem 'efektu stada' jakiś głupek pomyślał sobie "ale super trzymałem tą racę poklaszcze sobie za to".
Po 3. Tym wszystkim którzy piszą komentarze że to było niepotrzebne, nieudane i głupie - życzę wam jakiegoś złośliwego nowotworu. Nie wiem jak Wy ale ja wolałbym zginąć podrzynając gardło jakiejś "najeźdżckiej" k***ie niż żyć w niewoli. Po za tym nikt nie zna wyniku bitwy. Przypomnijcie sobie taką jedną naszą 'potyczkę' gdzie było nas duuuuużo dużo mniej niż przeciwnika i jakoś wygraliśmy.
Po 4. Nie wiem czemu w mediach robi się z tego zdarzenie tylko warszawskie. Jak by Warszawa była innym państwem...
Po 5. Wyliczanie jest fajne.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem