👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Gimbaza niech nie myli go że Stanisławem Gomułką, wybitnym ekonomistą i profesorem.
A to czerwone ścierwo
A to czerwone ścierwo
Nathaniel_Demerest napisał/a:
@anonymousem
ugryź się tym jęzorem w dupę i zakończ swoją "misje" podżegacza.
Ciężko będzie mi wykonać, co doradzasz, z przyczyn czysto anatomicznych. W dodatku nie bardzo mi się uśmiecha zostawienie takiej fajnej strony najgorszej szumowinie.
Zauważ, że tym razem nazwałem Cię nie hilterowcem, lecz zwykłym spadkobiercą przaśnego komunizmu Gomułki. Ale dobrze, że mi przypomniałeś: z hiterowcami też macie wspólne pasje i złudzenia.

Ale jedno mnie zastanawia. Jak oni zywo reagowali na przemówienie. teraz nikt by tak w widowni się nie odezwal.
emilobohne napisał/a:
Ale jedno mnie zastanawia. Jak oni zywo reagowali na przemówienie. teraz nikt by tak w widowni się nie odezwal.
Stary, przecież to wszystko ustawione.
Gomułka robi antysemickie aluzje, a klaka wrzeszy "śmiało, śmiało", żeby ciemny lud miał wrażenie, że można by powiedzieć więcej, ale...

"...pierwszego sekretarza Polski"
Chłopie skądś Ty się urwał?! Bo mi się wydaje, że z lekcji historii.

Chłopie skądś Ty się urwał?! Bo mi się wydaje, że z lekcji historii.

Nathaniel_Demerest napisał/a:
kto wie, może gdyby nie było tamtego konfliktu między Ż__ami a Stalinem, Polski by nie było dziś na mapie, a zamiast niej.. Izrael.
Ja wiem i wiem, że nie. Stalin mordował Ż__ów dlatego, że Izrael powstał w Palestynie i nie zechciał przystąpić do jego bloku. Więc, jak to Rosja ma w zwyczaju, zaczął się mścić na własnych niewinnych obywatelach.
(Teraz sprawa z prawem Magurskiego.)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie