Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

A ja chciałabym się dowiedzieć z kiedy jest to przemówienie.. Ktoś może określić?
jasne - 19 marzec 1968, wiec PZPR w Sali Kongresowej.

dobre... Antykomunizm to był najwyższy dogmat nazismu i sens jego istnienia, jego misja dziejowa i powód, dla którego Zachód pozowolił mu okrzepnąć w Niemczech. Więc nie popisuj się ignorancją także na tym polu.
tak? to skoro Chińska Republika Ludowa konkurowała z ZSRR to tam nie było komunizmu?!

Zanim zaczniesz kłamać to sprawdź czy w otoczeniu nie ma kogoś więcej niż ciemne lemingi, cuchnący lewaczku

prawda nas wyzwoli a wiec zaczynamy
“Goje jak zwierzęta pociągowe – mają służyć Ż__om” Źródło: bibula.com/?p=66257
Rabin Owadia Josef, duchowy przywódca partii Szas wchodzącej w skład koalicji rządzącej Izraelem oznajmił, że “goje rodzą się po to, by służyć Ż__om“.
– Po co goje są tak naprawdę potrzebni? Będą pracować, będą orać, będą zbierać plony. My zaś będziemy tylko siedzieć i jeść jak panowie – zapowiedział rabin podczas przemówienia w synagodze. Potem porównał osoby, które nie są Ż__ami do… zwierząt pociągowych
i zaraz bedzie aj waj antysemici
Cóż.. Warto przytoczyć tutaj fragment pewnego utworu. "Nieopodal Wzgórz Golanu
Wzrasta nowa rasa panów"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie