👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Świetne przemówienie, wybitnie interesujące z historycznego punktu widzenia.

up
cicho bo się wyda i z klubu łysych pał facecika wyp....ą ^^
cicho bo się wyda i z klubu łysych pał facecika wyp....ą ^^

prawda nas wyzwoli a wiec zaczynamy
“Goje jak zwierzęta pociągowe – mają służyć Ż__om” Źródło: bibula.com/?p=66257
Rabin Owadia Josef, duchowy przywódca partii Szas wchodzącej w skład koalicji rządzącej Izraelem oznajmił, że “goje rodzą się po to, by służyć Ż__om“.
– Po co goje są tak naprawdę potrzebni? Będą pracować, będą orać, będą zbierać plony. My zaś będziemy tylko siedzieć i jeść jak panowie – zapowiedział rabin podczas przemówienia w synagodze. Potem porównał osoby, które nie są Ż__ami do… zwierząt pociągowych
i zaraz bedzie aj waj antysemici
“Goje jak zwierzęta pociągowe – mają służyć Ż__om” Źródło: bibula.com/?p=66257
Rabin Owadia Josef, duchowy przywódca partii Szas wchodzącej w skład koalicji rządzącej Izraelem oznajmił, że “goje rodzą się po to, by służyć Ż__om“.
– Po co goje są tak naprawdę potrzebni? Będą pracować, będą orać, będą zbierać plony. My zaś będziemy tylko siedzieć i jeść jak panowie – zapowiedział rabin podczas przemówienia w synagodze. Potem porównał osoby, które nie są Ż__ami do… zwierząt pociągowych
i zaraz bedzie aj waj antysemici
@up
To, że ma w avatarze przekreślony sierp i młot nie znaczy, że jest kibolem. Precz ze stereotypami.
btw.
,,Gomółka"
To, że ma w avatarze przekreślony sierp i młot nie znaczy, że jest kibolem. Precz ze stereotypami.
btw.
,,Gomółka"

Gomułka był, zwykłym komunistycznym śmieciem. Brał udział w fałszowaniu wyników referendum w 46'. Ma na rękach krew ludzi, chcących żyć w niezależnym od sowietów, suwerennym kraju, czy to w okresie bycia I sekretarzem, czy też wcześniej. Jak słyszę gdziekolwiek, że był jakimś wizjonerem gospodarki, ojcem odwilży, czy ze za jego czasów żyło się lepiej, to żygać mi się chce.... Won z tym ścierwem z sadistica.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie