Jeden z najbardziej epickich gothicowych montaży. Starszym sadolom pewnie przyjdzie ochota na zainstalowanie legendarnego Gothica
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
nie wiem czy było ale podam - własnie mi sie przypomniało
yt /watch?v=xNdFTTmQLmw&feature=plcp
yt /watch?v=xNdFTTmQLmw&feature=plcp
Chyba przejde... po raz 987394875. Dla mnie najlepsza gra jaka powstala
A mnie jakoś nigdy ta gra nie kręcila, na prawde nie rozumiem zacwytow nad nią. Możecie mnie juz ukrzyzowac.
Pamiętam jeszcze 3 lata temu jak grałem i kompletnie nic nie pamiętałem chyba z kilka dni po 4 godzinki grałem na dzień i to było coś ostatnio zainsalowałem Ku*** ten klimat ale za szybko się przechodzi ;/
rockface123 napisał/a:
@Pan Kapitan ja polecam modyfikacje do tejże wspaniałej gry ;] do jedynki ,,czas zapłaty" tworzą tego moda od 2006 roku ale zaniedługo skończą ( max. w lutym ) a do dwójki noc kruka polecam Velaya mod,Juran i Jaktyl trójka do dno i muł do jądra ziemi a arcania... no cóż nie skomentuje tego czegoś to tak jakby wyszedł nfs w którym gracz zabija smoki gra zrobiona na siłę
piranha bytes zbankrutowało, firma umarła jak cała seria potem lecz fani utrzymują tą gre przy życiu
1:37też tak robiłem
Pozwól ze Cie poprawie, to nei Phirania Bytes zbankrutowało gdyz to do nich naleza oba riseny a jedynie odlaczylo sie od JoWood po trojce i to wlasnie ta firma zbankrutowala po wydaniu 4
Powiedzmy sobie szczerze, przyszedles tu tylko po to zeby moc pocalowac gomeza W DUPE!
Ty frrrrajerze, nawet złota nie masz! ... i ta pogarda w głosie, bezcenne.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie