Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
cezar910426 2025-01-30, 14:53
Gruba świnia, za takie wyłudzanie kasy powinni ją udusić jej własnym sadłem. W tym chorym świecie pewnie jeszcze dostanie kasę. Wk🤬iają mnie takie pasożyty wykorzystujące poprawność polityczną i próbują się na tym dorobić.
Zgłoś
DarcoPenetratore 2025-01-30, 16:26
Pozwać można każdego o wszystko. Jaki był wyrok to jest interesujące. W naszych programach też co chwila podają "sprawcy grozi 5 lat" jakby ktoś się zainteresował co było np rok póżniej okazuje się że
A-dostał rok w zawiasach
B-Niska szkodliwość - na wolność
C-jeszcze nie rozpoznano sprawy

podpis użytkownika

Ten kto pisze "Upadlina"
Czopkiem w dupie jest Putina.
Zgłoś
Juzwa 2025-01-30, 18:01
Sidyk napisał/a:

Trzeba było tyle nie wp🤬lać. Warchlak zamiast do siebie żale mieć ze jest większa od dwudrzwiowej szafy, to się dziwi że złotówa ja nie zabrała… ba na samolot też pewno by nie wlazła…

C5 Galaxy by chyba wystarczył?

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
WąsatyZbój 2025-01-30, 21:45
Gaiseric napisał/a:

Sorry, ale nigdy nie będę w stanie uwierzyć w opowieści o bezawaryjności jakiegokolwiek samochodu czy motocykla rodzimej produkcji.
To były przestarzałe, nieprzemyślane konstrukcje, robione z gównolitu, z części o losowych tolerancjach i składane na odp🤬l. Do tego użytkownicy przeważnie nie dbali o te pojazdy, czy to z lenistwa, czy z braku kasy i dostępu do części. Olej też lano jaki popadło.

Jak dbasz, tak masz. To właśnie, często, kwestia kultury technicznej użytkownika.
Fakt, że wielu ludzi nie nadaje się do operowania nawet miotłą, nie znaczy, że wszyscy.

[ Dodano 2025-01-30, 23:03 ]
mamurra napisał/a:

Stary, nie brnij. Połowa lat 80 i dalej to najgorszy okres. Palec rozdzielacza, sprzęgło rozrusznika. Jeśli dziadkowi nawet te dwa hasła nic nie mówią, to albo wcale tym nie jeździł, albo po prostu, nazwijmy to, ubarwia.

Wiem, o czym napisałeś. Jakość materiałów, kultura pracy i to, co wypuszczały fabryki w tamtych czasach, to jedno (dzisiaj, niewiele lepiej) - naprawdę dobrze wykonane egzemplarze, były rzadkością. Drugie, to kultura techniczna użytkowników. Nie powiesz mi jednak, że dbając o pojazd, regularnie serwisując, czyszcząc lub wymieniając elementy, które tego wymagają, będziesz miał poważniejszą awarię w trasie. Szczególnie w starych, prostych samochodach, które nie były nafaszerowane elektroniką, jak współczesne. To właśnie było ich zaletą. Co miało się psuć, jeżeli było wymienione lub przeczyszczone wszystko, zanim mogło się popsuć? 😃 Dla mojego dziadka, samochód miał być sprawny i w każdej chwili gotowy do dłuższej drogi. Sam większość rzeczy wymieniał i regulował, zanim cokolwiek się sp🤬oliło.
Dzisiaj, to co innego, biorąc pod uwagę, że z byle czym trzeba zap🤬lać do serwisu, bo nie ma możliwości, albo nie ma czasu na samodzielną naprawę; a młode szczyle nie potrafią nawet koła zmienić.
Zgłoś
PogromcaczarnuchówKKK 2025-01-30, 23:22
Velture napisał/a:

Obejrzałem na YT jakieś p🤬lenie feministki (o dziwno białej bez nadwagi) co się żaliła, że nie podciera dupy po sraniu i czuje się dyskryminowana w pracy bo ludziom przeszkadza jej naturalny zapach...
Także tego. Ludzie są poj🤬i a system wspiera chorych psychicznie w ich urojeniach.

Dzięki. Śmiałem się jak ostatni głupi.
Zgłoś
WąsatyZbój 2025-01-30, 23:39 1
darayavahus napisał/a:

Zbytnie obciążenie którejkolwiek z osi może doprowadzić do pod/nad sterowności w zakrętach,, pęknięcia sprężyn, urwania wahaczy lub doprowadzić amortyzatory do granic możliwości, przez co zwyczajnie przestaną spelniać swoją funkcję.

JoSeed napisał/a:

To wszystko prawda. Tyle, że w przeciętnym, sprawnym samochodzie osobowym (np. klasy sedan, a nie jakiejś półciężarówce), wytrzymałość na obciążenia tych elementów (w okresie wielu godzin, a nie chwilowe), zaczynają się od 400 kg, a kończą zwykle na 1000 kg. Jeżeli producent pojazdu twierdzi, że ładowność samej tylnej części pojazdu, to np. 750 kg, to możesz spokojnie założyć, że elementy zawieszenia i inne, wytrzymają nawet tonę rozłożoną równomiernie na całej szerokości pojazdu, albo 500 kg tylko na jednej stronie. Naprawdę, te dodatkowe 100 kg wagi tej kobiety nie powinna być problemem, biorąc pod uwagę, że przeciętny Amerykanin waży pewnie 120 kg.
Tylko, spróbuj potem te 220 kg wyciągnąć z auta, jak się zaklinuje. 😂
Zgłoś
darayavahus 2025-01-31, 6:40
WąsatyZbój napisał/a:

To wszystko prawda. Tyle, że w przeciętnym, sprawnym samochodzie osobowym (np. klasy sedan, a nie jakiejś półciężarówce), wytrzymałość na obciążenia tych elementów (w okresie wielu godzin, a nie chwilowe), zaczynają się od 400 kg, a kończą zwykle na 1000 kg. Jeżeli producent pojazdu twierdzi, że ładowność samej tylnej części pojazdu, to np. 750 kg, to możesz spokojnie założyć, że elementy zawieszenia i inne, wytrzymają nawet tonę rozłożoną równomiernie na całej szerokości pojazdu, albo 500 kg tylko na jednej stronie. Naprawdę, te dodatkowe 100 kg wagi tej kobiety nie powinna być problemem, biorąc pod uwagę, że przeciętny Amerykanin waży pewnie 120 kg.
Tylko, spróbuj potem te 220 kg wyciągnąć z auta, jak się zaklinuje. 😂

100 kg to jej półdup waży. Ona ma ze 250 i na każdym wyboju amory docisną do granicy rozp🤬uchy, niczym bing bang w 1 sek istnienia kosmosu. Nic nie wytrzyma takiej przebrzydłęj hamburgerozy.
Zgłoś
BeardedBastard 2025-01-31, 15:59
Kolejna,nie dość, że cz🤬ch utyty i zapuszczony to ma pretensje do całego świata o to,że jest tłystym wieprzem i spotkała na swojej zastanej drodze życia problem.... bardzo dobrze....to nie żadne Body Positive tylko tłusta świnia.
Zgłoś
mam_kompa 2025-01-31, 17:23
Velture napisał/a:

Obejrzałem na YT jakieś p🤬lenie feministki (o dziwno białej bez nadwagi) co się żaliła, że nie podciera dupy po sraniu i czuje się dyskryminowana w pracy bo ludziom przeszkadza jej naturalny zapach...
Także tego. Ludzie są poj🤬i a system wspiera chorych psychicznie w ich urojeniach.

Dej linka kolego.
Zgłoś
lesku73 2025-02-01, 0:35
Bezczelny śmierdzący wieprz! Do ubojni!
Zgłoś
Sigonek 2025-03-07, 18:55
Velture napisał/a:

k🤬a naiwność, lub ignorancja wali po oczach. Tu nie chodzi o to czy spasiony knur nie zmieścił się w samochodzie, albo że sobie typiara rowa nie podciera, tylko chodzi o terror psychiczny i fizyczny za pomocą którego komunistyczna mniejszość ma prawo zarządzać konserwatywną większością, narzucać jej normy życia społecznego i decydować o wszystkim. Innymi słowy bolszewizm 2.0 i albo jesteś tęczowy/zielony/sp🤬olony albo do piachu
Zgłoś