Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Quess96 2025-01-30, 5:33
Gruba, czarna świnia jest tak gruba, że nawet wieprz do koryta by się nie zmieścił. Hra tffffu
Zgłoś
CanesVenatici 2025-01-30, 6:00
przecie z samolotami też problem że są dyskryminowane że muszą podać wagę i płacić za dwa miejsca jak nie 3 tylko że pilot musi zrównoważyć masę samoloty i wiedzieć ile tonażu może wziąć no niestety uczucia ich są ważniejsze niż zdrowy rozsądek
Zgłoś
Damianos88 2025-01-30, 7:32
Wszyscy winni tylko nie ja😝haha przecież kochanego ciałka nigdy nie za wiele 😀 a tfuuu
Zgłoś
JoSeed 2025-01-30, 7:34 1
Gaiseric napisał/a:

No i tu się bajka rozjechała. Nie istnieje coś takiego jak bezawaryjny maluch.

Mój też się nie psuł... Ehh, jakie to było autko 🤩

[ Dodano 2025-01-30, 07:35 ]
@WąsatyZbój: Dziękuję Ci ślicznie, teraz wszystko jasne
Zgłoś
Artanis02 2025-01-30, 7:56
Zgłoś
biegu86 2025-01-30, 7:59
Baronessa napisał/a:

Ci Amerykańce, to nieźle pop🤬lony naród. Setki cz🤬chów popełnia morderstwa każdego miesiąca, kradnie i niszczy cudze mienie, a jakiś zj🤬y sąd będzie rozpatrywał wniosek o odszkodowanie czarnej spasionej lochy za to, że chlop odmówił jej usługi przewozu, bo się obawiał, że mu rozp🤬oli samochód...
Jest jakiś prawniczek/studenciak prawa na sadystyku i się wypowie, czy u nas w PL jakikolwiek sąd rozpatrzył by pozytywnie taki pozew sądowy...?

Dobra dobra, wszyscy wiemy że ty byś ją chętnie wsadził do osobówki. Wtedy nie mogła by przed Tobą łatwo sp🤬olić
Zgłoś
twojstarywsamychgaciach 2025-01-30, 8:15
BambiPMT napisał/a:

Jak takie lochu dupy myją? Przecież to by górnik musiał stempel założyć i wężem strażackim z hydrantu polewać.

Podejrzewam, że tak:

Zgłoś
lacrimal 2025-01-30, 8:39
No h🤬j, nie zmieściła by się, zły rozkład masy , ściągało by w prawo ... ale to ameryka - gość dostanie miliona do zapłaty.
Zgłoś
Bonkojad 2025-01-30, 8:44
Kiedyś widziałem na programie. Co słynny lekarz odchudza grubasów. Co jedna nie umiała wejść do auta. Co zamówiła na lotnisku auto. Poprostu zaklinowała się.
Zgłoś
Pietrushka 2025-01-30, 9:18
213213 napisał/a:

system celowo zostawia takie furtki, jeśli degenerowanie społeczeństwa realizuje jego polityczne cele. Tutaj mamy tego przykład. To nawet nie jest wina tego czarnego kolca, tylko właśnie prawa, które pozwala na takie obrzydliwe sk🤬ysyństwo, polegające na przekładaniu kosztów swojej głupoty na niewinnych ludzi.
oczywiście kloc do utylizacji, ale ona nie jest źródłem problemu. Można ich utylizować do końca świata, a i tak będą powstawać następni, dopóki taka furtka prawna istnieje.
FUJ!

Dokładnie!

Wszyscy chcą być wolni i nie dyskryminowani. Murzyni, geje, islamiści, żydzi, rudzi, brzydcy i głupi.
I ja też chcę być wolny! Jako j🤬y rasista chcę być wolny.
Gdybym jeździł na taksówce to nie chciał bym wozić grubasów, muzumanów, cz🤬chów, szmatogłowców i nie wiem, niebieskich i brzydkich.
I chciałbym mieć do tego prawo jako człowiek o takich poglądach a nie innych i c🤬j.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-01-30, 11:26
Velture napisał/a:

Obejrzałem na YT jakieś p🤬lenie feministki (o dziwno białej bez nadwagi) co się żaliła, że nie podciera dupy po sraniu i czuje się dyskryminowana w pracy bo ludziom przeszkadza jej naturalny zapach...
Także tego. Ludzie są poj🤬i a system wspiera chorych psychicznie w ich urojeniach.

Ja też nie wierzę
Zgłoś
NapalonaFrytka 2025-01-30, 12:14
No tak, gruba czarna k🤬a, kto by sie domyslil
Zgłoś
darayavahus 2025-01-30, 12:38
JoSeed napisał/a:

A tak z ciekawości... Nawet, gdyby weszła przez tylne drzwi to faktycznie byłby to za duży ciężar dla osobówki?
Dzięki za info

Zbytnie obciążenie którejkolwiek z osi może doprowadzić do pod/nad sterowności w zakrętach,, pęknięcia sprężyn, urwania wahaczy lub doprowadzić amortyzatory do granic możliwości, przez co zwyczajnie przestaną spelniać swoją funkcję.
Zgłoś
JoSeed 2025-01-30, 12:39
darayavahus napisał/a:

Zbytnie obciążenie którejkolwiek z osi może doprowadzić do pod/nad sterowności w zakrętach,, pęknięcia sprężyn, urwania wahaczy lub doprowadzić amortyzatory do granic możliwości, przez co zwyczajnie przestaną spelniać swoją funkcję.

O, dziękuję teraz wszystko jasne 👍
Zgłoś
C................h 2025-01-30, 14:46
Wyobraźcie sobie jak taki brojler musi capić . te j🤬e k🤬y się w ogóle nie myją .
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie