Pozwała go o miliony za dyskryminację.
Chyba znalazłem rozwiązanie dla Amerykanów:

No i tu się bajka rozjechała. Nie istnieje coś takiego jak bezawaryjny maluch.
Ci Amerykańce, to nieźle pop🤬lony naród. Setki cz🤬chów popełnia morderstwa każdego miesiąca, kradnie i niszczy cudze mienie, a jakiś zj🤬y sąd będzie rozpatrywał wniosek o odszkodowanie czarnej spasionej lochy za to, że chlop odmówił jej usługi przewozu, bo się obawiał, że mu rozp🤬oli samochód...
Jest jakiś prawniczek/studenciak prawa na sadystyku i się wypowie, czy u nas w PL jakikolwiek sąd rozpatrzył by pozytywnie taki pozew sądowy...?
Jak takie lochu dupy myją? Przecież to by górnik musiał stempel założyć i wężem strażackim z hydrantu polewać.
system celowo zostawia takie furtki, jeśli degenerowanie społeczeństwa realizuje jego polityczne cele. Tutaj mamy tego przykład. To nawet nie jest wina tego czarnego kolca, tylko właśnie prawa, które pozwala na takie obrzydliwe sk🤬ysyństwo, polegające na przekładaniu kosztów swojej głupoty na niewinnych ludzi.
oczywiście kloc do utylizacji, ale ona nie jest źródłem problemu. Można ich utylizować do końca świata, a i tak będą powstawać następni, dopóki taka furtka prawna istnieje.
FUJ!
Obejrzałem na YT jakieś p🤬lenie feministki (o dziwno białej bez nadwagi) co się żaliła, że nie podciera dupy po sraniu i czuje się dyskryminowana w pracy bo ludziom przeszkadza jej naturalny zapach...
Także tego. Ludzie są poj🤬i a system wspiera chorych psychicznie w ich urojeniach.
A tak z ciekawości... Nawet, gdyby weszła przez tylne drzwi to faktycznie byłby to za duży ciężar dla osobówki?
Dzięki za info
Zbytnie obciążenie którejkolwiek z osi może doprowadzić do pod/nad sterowności w zakrętach,, pęknięcia sprężyn, urwania wahaczy lub doprowadzić amortyzatory do granic możliwości, przez co zwyczajnie przestaną spelniać swoją funkcję.