Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
mauser 2025-01-29, 21:58
pozwać mozna nawet garbatego że ma dzieci proste . Kwestia jak sie sprawa skończyła ...
Zgłoś
420710247365 2025-01-29, 22:01 2
Samochód powinien dać radę przewieźć 220 kg tej suki plus masa kierowcy niech będzie że chłop duży 120 kg... Niepotrzebnie jej powiedział że jest za gruba, mógł się nie odzywać. Pozew jest za to że jej powiedział coś takiego a nie że była za gruba i się nie zmieściła.
Zgłoś
viper_1990 2025-01-29, 22:02 1
P🤬lone cz🤬chy. Tylko kradną, żrą, niszczą dobytek innych, żyją z socjalu i robią mnóstwo małych nowych cz🤬chów. I jeszcze mają pretensje do świata. Ha tfu jej w ten spasiony ryj
Zgłoś
Yolanda 2025-01-29, 22:07 1
BambiPMT napisał/a:

K🤬a ktoś jej prawdę powiedział i obsrała się.
Jak takie lochu dupy myją? Przecież to by górnik musiał stempel założyć i wężem strażackim z hydrantu polewać.

W myjni automatycznej za 2 zeta.
Zgłoś
inspiron1992 2025-01-29, 22:09 1
Chyba "FORK-LYFTA" powinna zamówić.

Zgłoś
WąsatyZbój 2025-01-29, 22:29 1
JoSeed napisał/a:

A tak z ciekawości... Nawet, gdyby weszła przez tylne drzwi to faktycznie byłby to za duży ciężar dla osobówki?
Dzięki za info

Ciężar nie jest problemem, jeżeli samochodem nie jest jakaś stara Łada z tylnym mostem trzymający się na taśmie klejącej.
Kłopot jest tylko w rozmiarach tej kobiety. Wszerz się tak rozlewa, że z przodu się nie zmieści. Z tyłu, by się może dało ją posadzić, jeżeli przedni fotel wystarczająco da się przesunąć do przodu. Jeżeli się nie da, to przecież go nie wymontujesz i nie zostawisz na podwórku klientki. Poza tym, nie wiem, jak przepisy w stanie Michigan, jeżeli jednak jest tam obowiązek zapinania pasów, to nie ma w zwykłych osobówkach takich, których długość by wystarczyła.
Ta kobieta, powinna była po prostu zamówić bardziej odpowiedni transport - w USA, są firmy dysponujące pojazdami większymi, wygodniejszymi i odpowiednio wyposażonymi, także w ramach usług Uber i podobnych - często nie ma nawet poważniejszych ograniczeń wagowych pasażera i jeżdżą nimi osoby ważące po 250 - 300 kg.
Kierujący miał prawo odmówić przewozu kogoś takiego, ale powinien był zamówić w swojej firmie inny pojazd lub grzecznie poprosić pasażerkę, by taki sobie zamówiła, bez przytyków na temat jej wyglądu i wagi.
P.S.
W mojej rodzinie, krąży opowieść, o tym, jak solidne były kiedyś Maluchy, czyli Fiaty 126p. Wujek z ciotką, mieszkający w Kielcach, co roku jeździli tym samochodem na wczasy nad Bałtyk, a dwa razy byli nawet nad Balatonem. Wujek ważył ze 120 kg, a ciotka ponad 150kg. Autko, nigdy się nie psuło.
Zgłoś
Pedator 2025-01-29, 22:40
BambiPMT napisał/a:

Ta to i tak szczupak. Czasem se oglądam dla śmiechu tłuściochów na TLC(Learning Chanel k🤬a ja p🤬lę) można się uśmiać. Żona mówi, że nie powinienem, ale jak ten doktor gasi te tuczniki jak kiepa to nie mogę. Do tego cała ta otoczka tucznik 300-400kg a obok dwie piguły po 150. Plus rodzina zajebista co sama tłusta i jeszcze nap🤬la tuczników żarcie łopatą do ryja.
Przednia dupa jeszcze ma zaschnięty zaschnięty sos z poprzedniej Wielkanocy.

Oglądałem w Polskiej TV jakiś program w tym stylu. Babka ze 120 kg p🤬li że nie może schudnąć mimo diety itp, że nic nie je a tyje. Jak zwykle wszystko wina tarczycy albo genu otyłości. Następnie pokazali jak poszła do włoskiej restauracji i oj🤬a naraz dwa zestawy dla osoby dorosłej makaronu z mięsem. Wessała to prawie z talerzem i jeszcze mówi locha że ona się zdrowo odżywia i mało je.🤦‍♂️
Zgłoś
Baronessa 2025-01-29, 22:46
Ci Amerykańce, to nieźle pop🤬lony naród. Setki cz🤬chów popełnia morderstwa każdego miesiąca, kradnie i niszczy cudze mienie, a jakiś zj🤬y sąd będzie rozpatrywał wniosek o odszkodowanie czarnej spasionej lochy za to, że chlop odmówił jej usługi przewozu, bo się obawiał, że mu rozp🤬oli samochód...

Jest jakiś prawniczek/studenciak prawa na sadystyku i się wypowie, czy u nas w PL jakikolwiek sąd rozpatrzył by pozytywnie taki pozew sądowy...?
Zgłoś
SpalonyŻymianin 2025-01-29, 23:38
J🤬a, czarna leniwa larwa, p🤬lona locha i ulane k🤬isko w jednym. Ja ważę 85 przy wzroście 170 i mi wstyd a taka sk🤬iała maciora jeszcze ma czelność swoje zapchane smalcem piździsko drzeć, że ktoś nie chce ryzykować uszczerbku na zdrowiu, życiu i relacjach z bliźnimi.

Adolf i jego blond chmara by ją szybko przekonwertowała na sporą kostkę mydła. Przynajmniej w taki sposób można by zrekompensować światu zmarnowany przez nia tlen.

podpis użytkownika

Hava, hava nagila þú ekki skíla farðu í rassgat helvitis gamli pungur þú
Zgłoś
Gaiseric 2025-01-30, 0:23 1
WąsatyZbój napisał/a:

Autko, nigdy się nie psuło.

No i tu się bajka rozjechała. Nie istnieje coś takiego jak bezawaryjny maluch.

podpis użytkownika

Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
WąsatyZbój 2025-01-30, 0:39 1
Gaiseric napisał/a:

No i tu się bajka rozjechała. Nie istnieje coś takiego jak bezawaryjny maluch.

Przecież napisałem, że to rodzinna historia. Sam tym maluchem nie jeździłem, ale w historię o bezawaryjności, mimo "obciążenia", jestem w stanie uwierzyć. Mój dziadek też kupił maluszka w 1985 i jeździł nim do 1997. Przez ten czas, tylko raz urwała się linka od sprzęgła. Nigdy, nic więcej nie uległo awarii. Przepalonych żarówek, czy korozji, nie liczę.
Zgłoś
Rangraf 2025-01-30, 1:39
Widać od razy, że żre tyle, żeby tylko odszkodowanie wyłudzić.
Zgłoś
mamurra 2025-01-30, 1:57 3
WąsatyZbój napisał/a:

Mój dziadek też kupił maluszka w 1985 i jeździł nim do 1997. Przez ten czas, tylko raz urwała się linka od sprzęgła. Nigdy, nic więcej nie uległo awarii.

Stary, nie brnij. Połowa lat 80 i dalej to najgorszy okres. Palec rozdzielacza, sprzęgło rozrusznika. Jeśli dziadkowi nawet te dwa hasła nic nie mówią, to albo wcale tym nie jeździł, albo po prostu, nazwijmy to, ubarwia.
Zgłoś
Gaiseric 2025-01-30, 2:36 2
WąsatyZbój napisał/a:

Przecież napisałem, że to rodzinna historia. Sam tym maluchem nie jeździłem, ale w historię o bezawaryjności, mimo "obciążenia", jestem w stanie uwierzyć. Mój dziadek też kupił maluszka w 1985 i jeździł nim do 1997. Przez ten czas, tylko raz urwała się linka od sprzęgła. Nigdy, nic więcej nie uległo awarii. Przepalonych żarówek, czy korozji, nie liczę.

Sorry, ale nigdy nie będę w stanie uwierzyć w opowieści o bezawaryjności jakiegokolwiek samochodu czy motocykla rodzimej produkcji.
To były przestarzałe, nieprzemyślane konstrukcje, robione z gównolitu, z części o losowych tolerancjach i składane na odp🤬l. Do tego użytkownicy przeważnie nie dbali o te pojazdy, czy to z lenistwa, czy z braku kasy i dostępu do części. Olej też lano jaki popadło.

podpis użytkownika

Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
kakalos 2025-01-30, 3:49
Bul_od_bytu napisał/a:

Naczelnym w USA już odj🤬o do reszty
Jakby kierowca miał na tylnym siedzeniu kubełek z KFC to by jej nigdy z fury nie wypędził

taka to zjada kubelek caly i to doslownie xD

[ Dodano: 2025-01-30, 03:54 ]
Baronessa napisał/a:

Ci Amerykańce, to nieźle pop🤬lony naród. Setki cz🤬chów popełnia morderstwa każdego miesiąca, kradnie i niszczy cudze mienie, a jakiś zj🤬y sąd będzie rozpatrywał wniosek o odszkodowanie czarnej spasionej lochy za to, że chlop odmówił jej usługi przewozu, bo się obawiał, że mu rozp🤬oli samochód...
Jest jakiś prawniczek/studenciak prawa na sadystyku i się wypowie, czy u nas w PL jakikolwiek sąd rozpatrzył by pozytywnie taki pozew sądowy...?

co jak co ale dla ciebie chyba czym wieksza tym lepiej
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie