👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Mnie rozwala ta lokalizacja:
maps.google.pl/maps?q=warszawa,+aleja+solidarnosci&ie=UTF8&ll=...
A żeby było lepiej to teraz zamiast tego kebaba jest sklep mięsny. Zawsze świeże miecho
maps.google.pl/maps?q=warszawa,+aleja+solidarnosci&ie=UTF8&ll=...
A żeby było lepiej to teraz zamiast tego kebaba jest sklep mięsny. Zawsze świeże miecho
Znałem swego czasu faceta, który prowadził zakład pogrzebowy i sklep wędkarski jako jedną firmę (i dalej to tak funkcjonuje
). Obie działąlności ma praktycznie na jednej ulicy.
Będąc w sklepie wędkarskim jego ulubiony tekst to był - Proszę mnie nie pytać dlaczego mam najlepsze robaki w mieście...

Będąc w sklepie wędkarskim jego ulubiony tekst to był - Proszę mnie nie pytać dlaczego mam najlepsze robaki w mieście...

@promotox
szkoda że nie skadrowałeś jeszcze Wydziału Komunikacji, wtedy byłby komplet
szkoda że nie skadrowałeś jeszcze Wydziału Komunikacji, wtedy byłby komplet

to nie jest fejk sam ostatnio się z tego śmiałem przechodząc po lublinie

Dla niedowiarków inne ujęcie z Google Street View, widać drzwi wejściowe i nie ma już przesunięcia na zdjęciu. Kto nie wierzy nie sprawdza sam.

W wielu miastach zakłady pogrzebowe zlokalizowane sa tuż obok szpitali. I to wcale nie jest zbieg okoliczności, po prostu gdzie klienci tam usługi.
macleod napisał/a:
Znałem swego czasu faceta, który prowadził zakład pogrzebowy i sklep wędkarski jako jedną firmę (i dalej to tak funkcjonuje
). Obie działąlności ma praktycznie na jednej ulicy.
Będąc w sklepie wędkarskim jego ulubiony tekst to był - Proszę mnie nie pytać dlaczego mam najlepsze robaki w mieście...![]()
W Białymstoku jest firma, która nie dość, że ma zakład pogrzebowy to też zajmuje się dystrybucją gazu. Przypadek? Pozostałości po przodkach z niemiec?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie