👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nawet jeśli to nie potrzeba nam tu więcej gw🤬cicieli , morderców itp. delikwentów. To co mamy przyjąć "uchodźców " żeby gw🤬cili nie tylko nasi ?
Paw_Kosmosu napisał/a:
Lol, to jest rodowity Polak. I jeżeli on ma rysy twarzy muzułmanina (bo pewnie to masz na myśli mówiąc "zamachowcy w Europie") to ja jestem Pablo Picasso.
Dostałem na PW info, że regulamin nie zabrania wrzucania fotki tego typka więc wrzucam aby uzmysłowić jaki to jest polak z krwi i kości.
Jeśli coś nie tak to niech moderator jak będzie tak uprzejmy skasuje ten post.
Oto wasz polak z dziada pradziada, który obkleja wam słupy lewacką propagandą.

Widać typowo słowiańskie rysy twarzy. Wręcz na aryjczyka mi wygląda!
Na fejsie go znajdziecie po imieniu i nazwisku, którym podpisał swoją lewacką propagandę na plakatach.
Do grona jego zainteresowań, poza lgbt, marszami kodu i gazetą wyborczą, należą również rurki z bitą śmietaną...
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

moze autor wyjaśni nam jaki cel mają te plakaty? przyjąć bydło aby było jeszcze wiecej przestepstw?

@up
A wielu ma bóle dupy, bo jakaś ekolożka z ONZ mówi o depopulacji planety w ramach walki z globalnym ociepleniem.
Populacja powinna zmniejszyć się do co najmniej 1mld a dotychczasową pracę fizyczną by zastąpiły maszyny, zbyt duża populacja jest trudna do kontrolowania, to mówiąc wprost chodzące żywe zdemoralizowane gówna.
Jedyna bolączka jest taka, że depopulacji ulega rdzenna Europa, która w porównaniu z innymi kontynentami jest jedyną ostoją normalności, spokoju, harmonii, humanitaryzmu, cywilizacji.
Poza nielicznymi wyjątkami spoza Europy oczywiście.
A wielu ma bóle dupy, bo jakaś ekolożka z ONZ mówi o depopulacji planety w ramach walki z globalnym ociepleniem.
Populacja powinna zmniejszyć się do co najmniej 1mld a dotychczasową pracę fizyczną by zastąpiły maszyny, zbyt duża populacja jest trudna do kontrolowania, to mówiąc wprost chodzące żywe zdemoralizowane gówna.
Jedyna bolączka jest taka, że depopulacji ulega rdzenna Europa, która w porównaniu z innymi kontynentami jest jedyną ostoją normalności, spokoju, harmonii, humanitaryzmu, cywilizacji.
Poza nielicznymi wyjątkami spoza Europy oczywiście.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie