👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie wiem co to za ptaki ale mają sadystyczne spojrzenie, zwłaszcza jak są całe we krwi

Pokaż foczku co masz w środku. Hardawe, ale skoro foku się podoba...

Oglądałem kiedyś o nich program. To złe sk🤬ysyny a nie fotoszop.

asas88 napisał/a:
Oglądałem kiedyś o nich program. To złe sk🤬ysyny a nie fotoszop.

A potem jest "Paaanie, ja żem w internetach widzioł, tam nie kłamio i wszystko to prawda".
@up
zobacz jak ci przygłupy na sadolu kupują wszelkiej maści fejkowe ustawki. czasem ze łzami w oczach pytam siebie: "Ale dlaczego?"
zobacz jak ci przygłupy na sadolu kupują wszelkiej maści fejkowe ustawki. czasem ze łzami w oczach pytam siebie: "Ale dlaczego?"

No i co?
Na pierwszym zdjęciu kaczka nadal je tylko foka się zestarzeją.
A drugie zdjęcie chronologicznie jest pierwsze z tych trzech i przedstawia fokę przed przybyciem ptaszka.
Na pierwszym zdjęciu kaczka nadal je tylko foka się zestarzeją.
A drugie zdjęcie chronologicznie jest pierwsze z tych trzech i przedstawia fokę przed przybyciem ptaszka.
Petrelec olbrzymi - jakby kogoś to interesowało
Wielkie, padlinożerne ptaszyska.. Takie jakby wodne sępy.

Wielkie, padlinożerne ptaszyska.. Takie jakby wodne sępy.
jakieś pół roku dodałem to zdjęcie to mod wyj🤬 za dubla, o c🤬j tu chodzi?

wudun napisał/a:
ty masz k🤬a cały internet pobrany?
Wtyczka do Chrome "Search by Image".
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie