Z zachowaniem oczywiście najwyższych standardów.
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkapodpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaHołownia najrozsądniej mówił, ale to tylko słowa.. Ma dobrą gaduche
Jedyne co Hołownia zaprezentował, to było głośne show. Tam nie było żadnego konkretu, tylko pieprzenie kotka za pomocą młotka, ale nic co byłoby wiarygodne. Zresztą tak samo jak sam Hołownia.
Jest mi tylko jego zony trochę żal, bo ona naprawdę w życiu osiągnęła coś jak rzadko która kobieta w Polsce.
Tradycja narodowa od wieków xD
Naród wspaniały tylko ludzie k...
Dlatego jak już będę w rządzie to zmienię wszystko i będziecie mieli zajebiście
Hołownia najrozsądniej mówił, ale to tylko słowa.. Ma dobrą gaduche
Jedyne co Hołownia zaprezentował, to było głośne show. Tam nie było żadnego konkretu, tylko pieprzenie kotka za pomocą młotka, ale nic co byłoby wiarygodne. Zresztą tak samo jak sam Hołownia.
Jest mi tylko jego zony trochę żal, bo ona naprawdę w życiu osiągnęła coś jak rzadko która kobieta w Polsce.
No co ty p🤬lisz? Chyba ogladalismy dwa rozne cyrki! Najrozsadniej w tym calym towarzystwie, to mowil Stanowski!
No i juz wiadomo kto kogo u nich puka w pupe Jedno placze na wizji i p🤬li farmazony, a drugie strzela i broni kraju.
Ale tak sie juz ludzie dobieraja w pary. Twarde babki biora sobie miekkich p🤬deuszy do pomiatania i odwrotnie...
Czy ktoś z tutaj zgromadzonych zna pojęcie "saturator"?
Zapewniam ze dzisiejsze zjeby po spożyciu wody z saturatora w większości przypadków poszły by do ziemi w trzy dni.
Co nie zmienia faktu że ja bym się tego co tam leją nie napił
Naturlich, standartenfürher
No wiesz nasz Cezzar widocznie jeszcze Holowni wierzy, ale on już taki jest. Trochę naiwny i nie biorę mu tego za złe.
Problem tylko taki, że on ma głos wyborczy i ten pójdzie się j🤬.
Co do pani Hołowni, to wyobraź sobie atmosferę w pracy, która wymaga 100% zaufania.
No i sprawa z jej pracą. Osiągniecie uprawnień pilota myśliwskiego jako kobieta, to ja p🤬le. Tam są obciążenia!
Rzadko który chłop jest w stanie znieść przeciążenia 9 G i to przeżyć, a ona musiała dać rade.
Ja przy 6 G już nic nie widzę, ale jeszcze słyszę.
I żeby nie było niedomówień. Na jedno ugrupowanie to c🤬j kładę, jako na karierowiczów bez programu, ale z wielkimi ambicjami do których nie dorastają.
Kładę c🤬j jak słup telegraficzny na Konpederastie.
Masz rację, najrozsądniej wystąpił Stanowski i potem był Nawrocki.
Ciekawe na kogo stawiali Pazuzu i Geraldinio. Na Biejat, czy na Senyszyn.
Senyszyn była najgorsza ze wszystkich, ale mogla sobie na to pozwolić.
Pilem wodę z saturatora jakieś 45-50 lat temu, a żyje do dzisiaj i sraczki nigdy z tego powodu nie miałem.
Dzisiaj bym naturalnie nie wypił, ale jako dziecko ani człowiek o takich rzeczach nie myślał, ani nie było zahamowań.
Zamień h z r Standartenführer
Czy ten typ jest twoim przełożonym?
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaA gdzie spotykasz te przeciążenia rzędu 6 G ? I w jaki sposób je mierzysz? 🤔
Masz rację, najrozsądniej wystąpił Stanowski i potem był Nawrocki.