Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Bazyli.Kapusta 2025-04-12, 20:45 4
Cezzar napisał/a:

Hołownia najrozsądniej mówił, ale to tylko słowa.. Ma dobrą gaduche

Jedyne co Hołownia zaprezentował, to było głośne show. Tam nie było żadnego konkretu, tylko pieprzenie kotka za pomocą młotka, ale nic co byłoby wiarygodne. Zresztą tak samo jak sam Hołownia.
Jest mi tylko jego zony trochę żal, bo ona naprawdę w życiu osiągnęła coś jak rzadko która kobieta w Polsce.
Zgłoś
Kutafon30 2025-04-12, 21:26
Przecież są kafelki o co wam chodzi kulturka nie robią na klepisku
Zgłoś
ZiooMall 2025-04-12, 21:29 1
I na export do polski a później głupie polaczki sobie kupują takie wynalazki nie wiedząc co piją i to na dodatek za duże pieniądze 🤣

[ Dodano: 2025-04-12, 21:30 ]
Bazyli.Kapusta napisał/a:

Jedyne co Hołownia zaprezentował, to było głośne show. Tam nie było żadnego konkretu, tylko pieprzenie kotka za pomocą młotka, ale nic co byłoby wiarygodne. Zresztą tak samo jak sam Hołownia.
Jest mi tylko jego zony trochę żal, bo ona naprawdę w życiu osiągnęła coś jak rzadko która kobieta w Polsce.

H🤬jownia to h🤬jownia
Zgłoś
Mister_Klex 2025-04-12, 21:35 3
,,Ganges-Zdrój''
Zgłoś
Cerber1111 2025-04-12, 21:38
U nas może i by to przeszło. Ale jak widzę to u nich to odrazu kichy mnie nadupiają na sam widok
Zgłoś
końqbent 2025-04-12, 21:43
Naturlich, standartenfürher
Zgłoś
hitmeme 2025-04-12, 21:46 4
Zajebista Gangesowianka. Stalowe żołądki goście mają jak j🤬e krokodyle.
Zgłoś
homorek 2025-04-12, 22:49
Cezzar napisał/a:

Tradycja narodowa od wieków xD
Naród wspaniały tylko ludzie k...
Dlatego jak już będę w rządzie to zmienię wszystko i będziecie mieli zajebiście

Kapinke zj🤬eś.... Kraj Wspaniały tylko ludzie k....
Zgłoś
trawa 2025-04-12, 22:56
Czy ktoś z tutaj zgromadzonych zna pojęcie "saturator"?
Zapewniam ze dzisiejsze zjeby po spożyciu wody z saturatora w większości przypadków poszły by do ziemi w trzy dni.
Co nie zmienia faktu że ja bym się tego co tam leją nie napił
Zgłoś
AlCapone 2025-04-12, 23:07 1
Cezzar napisał/a:

Hołownia najrozsądniej mówił, ale to tylko słowa.. Ma dobrą gaduche

No co ty p🤬lisz? Chyba ogladalismy dwa rozne cyrki! Najrozsadniej w tym calym towarzystwie, to mowil Stanowski!

[ Dodano: 2025-04-12, 23:13 ]

No i juz wiadomo kto kogo u nich puka w pupe Jedno placze na wizji i p🤬li farmazony, a drugie strzela i broni kraju.

Ale tak sie juz ludzie dobieraja w pary. Twarde babki biora sobie miekkich p🤬deuszy do pomiatania i odwrotnie...
Zgłoś
Bazyli.Kapusta 2025-04-12, 23:28
AlCapone napisał/a:

No co ty p🤬lisz? Chyba ogladalismy dwa rozne cyrki! Najrozsadniej w tym calym towarzystwie, to mowil Stanowski!
No i juz wiadomo kto kogo u nich puka w pupe Jedno placze na wizji i p🤬li farmazony, a drugie strzela i broni kraju.
Ale tak sie juz ludzie dobieraja w pary. Twarde babki biora sobie miekkich p🤬deuszy do pomiatania i odwrotnie...

No wiesz nasz Cezzar widocznie jeszcze Holowni wierzy, ale on już taki jest. Trochę naiwny i nie biorę mu tego za złe.
Problem tylko taki, że on ma głos wyborczy i ten pójdzie się j🤬.
Co do pani Hołowni, to wyobraź sobie atmosferę w pracy, która wymaga 100% zaufania.
No i sprawa z jej pracą. Osiągniecie uprawnień pilota myśliwskiego jako kobieta, to ja p🤬le. Tam są obciążenia!
Rzadko który chłop jest w stanie znieść przeciążenia 9 G i to przeżyć, a ona musiała dać rade.
Ja przy 6 G już nic nie widzę, ale jeszcze słyszę.

I żeby nie było niedomówień. Na jedno ugrupowanie to c🤬j kładę, jako na karierowiczów bez programu, ale z wielkimi ambicjami do których nie dorastają.

Kładę c🤬j jak słup telegraficzny na Konpederastie.

Masz rację, najrozsądniej wystąpił Stanowski i potem był Nawrocki.

Ciekawe na kogo stawiali Pazuzu i Geraldinio. Na Biejat, czy na Senyszyn.
Senyszyn była najgorsza ze wszystkich, ale mogla sobie na to pozwolić.

[ Dodano 2025-04-12, 23:49 ]
trawa napisał/a:

Czy ktoś z tutaj zgromadzonych zna pojęcie "saturator"?
Zapewniam ze dzisiejsze zjeby po spożyciu wody z saturatora w większości przypadków poszły by do ziemi w trzy dni.
Co nie zmienia faktu że ja bym się tego co tam leją nie napił

Pilem wodę z saturatora jakieś 45-50 lat temu, a żyje do dzisiaj i sraczki nigdy z tego powodu nie miałem.
Dzisiaj bym naturalnie nie wypił, ale jako dziecko ani człowiek o takich rzeczach nie myślał, ani nie było zahamowań.

[ Dodano 2025-04-12, 23:55 ]
końqbent napisał/a:

Naturlich, standartenfürher

Zamień h z r Standartenführer

Czy ten typ jest twoim przełożonym?
Zgłoś
BigLebovsky 2025-04-13, 0:02

No wiesz nasz Cezzar widocznie jeszcze Holowni wierzy, ale on już taki jest. Trochę naiwny i nie biorę mu tego za złe.
Problem tylko taki, że on ma głos wyborczy i ten pójdzie się j🤬.
Co do pani Hołowni, to wyobraź sobie atmosferę w pracy, która wymaga 100% zaufania.
No i sprawa z jej pracą. Osiągniecie uprawnień pilota myśliwskiego jako kobieta, to ja p🤬le. Tam są obciążenia!
Rzadko który chłop jest w stanie znieść przeciążenia 9 G i to przeżyć, a ona musiała dać rade.
Ja przy 6 G już nic nie widzę, ale jeszcze słyszę.
I żeby nie było niedomówień. Na jedno ugrupowanie to c🤬j kładę, jako na karierowiczów bez programu, ale z wielkimi ambicjami do których nie dorastają.
Kładę c🤬j jak słup telegraficzny na Konpederastie.
Ciekawe na kogo stawiali Pazuzu i Geraldinio. Na Biejat, czy na Senyszyn.
Senyszyn była najgorsza ze wszystkich, ale mogla sobie na to pozwolić.
Pilem wodę z saturatora jakieś 45-50 lat temu, a żyje do dzisiaj i sraczki nigdy z tego powodu nie miałem.
Dzisiaj bym naturalnie nie wypił, ale jako dziecko ani człowiek o takich rzeczach nie myślał, ani nie było zahamowań.
Zamień h z r Standartenführer
Czy ten typ jest twoim przełożonym?

A gdzie spotykasz te przeciążenia rzędu 6 G ? I w jaki sposób je mierzysz? 🤔

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
Bazyli.Kapusta 2025-04-13, 0:09 1
BigLebovsky napisał/a:

A gdzie spotykasz te przeciążenia rzędu 6 G ? I w jaki sposób je mierzysz? 🤔

Przyrząd nazywa się akcelerator i znajduje się na tablicy przyrządów. Ważne, żeby go przed rozpoczęciem wiązanki wyzerować, czyli wcisnąć przycisk. Możesz ten przycisk wciskać po każdej figurze i będzie wiadomo ile było w każdej jednej z nich i czy było negativ czy positiv.
Czy zdałem egzamin?

W zwyczajnym ciasnym kręgu na żylecie wygeneruje Tobie 6 G
Zgłoś
Anakin21 2025-04-13, 0:39
Sraczka murowana
Zgłoś
AlCapone 2025-04-13, 0:48 1

Ostatnio Trzaskowski i Nawrocki maja poglady dziwnie zblizone do Mentzena. Powiedziec mozna wszystko. Niestety jeszcze nikogo za klamstwa wyborcze nie skazano. Problemem obu panow jest to, ze wywodza sie z partii, ktore rzadza Polska na zmiane od przeszlo 20stu lat i nic z obietnic wyborczych nie realizuja. Powiem wiecej: POPIS mowi jedno, a robi dokladnie odwrotnie! O ile jeszcze PO zawsze wine moglo zrzucac na koalicjantow, to PIS przez 8 lat rzadzenia, majac wiekszosc w sejmie i prezydenta, moglo zrobic z Polski eldorado nie odladajac sie na nikogo, a zamiast tego zajeli sie okradaniem Polakow.

Nie wiem jak ty, ale ja nie lubie, jak mi ktos na sile c🤬j do dupy kladzie, a Kaczynski z Tuskiem robia na zmiane juz to tak dlugo, ze kartofle zaczynam gubic...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie