Polacy to największy naród Europy. Nie możemy dać się stłamsić przeciwpatriotycznej propagandzie europejskiej, nie wolno nam zapominać o historii, to jedyna rzecz której nikt nam nie odbierze.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-03-02, 9:59
Brak piwa za nie ujęcie walki z komunistycznym najeźdźcą do 56'. Wczoraj był chyba jaiś dzień pamięci.
Narod, ktory zyje przeszloscia, niestety nie ma przyszlosci. Ja twierdze, ze osiagniecia cywilizacyjne to Niemcy maja wieksze, chociaz ich niecierpie. Troche pokory, kubeczek zimnej wody, glowa do sniegu moze sie przetrzezwieje. Myslmy o tym, co sie z tym krajem stanie za 20 lat, a nie o tym, jacy to bylismy wspaniali(bo wcale nie bylismy TACy och i ach).
konto usunięte
2012-03-02, 10:22
@up up
Wiecie kim byli wieszczowie? ,,Ku pokrzepienu serc'' Ten film nie ma na celu politycznego bełkotu, ale mobilizacji i uświadomieniu każdemu Polakowi, że mamy z czego być dumni. Zimne kubły wody codziennie zalewają nasze głowy. Bądźmy dumni z tego co posiadamy. Kto nie wzruszył się chociaż odrobine, oglądając ten film, ten naprawde nie wiem czy powinien się nazywać 100% Polakiem.
a mi się tam podoba, ale z tego powodu, że jestem Polakiem i jestem z tego dumny:P
konto usunięte
2012-03-02, 10:26
konto usunięte
2012-03-02, 10:54
konto usunięte
2012-03-02, 11:11
konto usunięte
2012-03-02, 11:24
Kolejny temat pokazujący, jak to jedni są bardziej polscy niż inni :/ Od wieków tak było i chyba się to już nie zmieni.
Donor napisał/a:
Jeżeli utracimy pamięć przestaniemy być Narodem - stajemy się jedynie zbiorem ludzi, czasowo zajmujących ten kawałek ziemi.
To jest właśnie definicja narodu.
konto usunięte
2012-03-02, 11:42
konto usunięte
2012-03-02, 11:43
Tia , piękny wywód...tylko już w pierwszej scenie zakłamanie historyczne- Husaria nie miała żadnych skrzydeł !
konto usunięte
2012-03-02, 11:46