📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:11

Ja tam nie widzę drogi dla rowerów, oby samochód miał AC, żeby ubezpieczyciel dojechał rowerzystę regresem.
Może się w końcu chociaż jeden nauczy, że przejście dla pieszych jest DLA PIESZYCH a nie dla rowerów!
Może się w końcu chociaż jeden nauczy, że przejście dla pieszych jest DLA PIESZYCH a nie dla rowerów!
Filmik urwany zbyt wcześnie.Należy mieć nadzieję, że kierowca właściwie wykończył akcję, przejeżdżając jełopowi po głupim łbie.
I tu racja ponad wszystko.Wina pedalarza 100%.
Tylko zapominacie o jednej rzeczy.
Kierowca zrobił dupny błąd wycofując auto.Miał stać w miejscu,szybkie foto,fon po służby i jest kryty.A teraz będzie miał pod górę z powodu manewru który wykonał.
To nie była kolizja tylko wypadek.
Kierowca zrobił dupny błąd wycofując auto.Miał stać w miejscu,szybkie foto,fon po służby i jest kryty.A teraz będzie miał pod górę z powodu manewru który wykonał.
Mnichu napisał/a:
Przecież jest nagranie, więc cofnięcie niczego tutaj nie zmienia.
Według patologicznych przepisów, to najprawdopodobniej winnym okaże się kierowca.
Mnichu napisał/a:
Po co miał cofać jak jest nagranie z monitoringu ?
Marianczelo napisał/a:
Przez pasy się przejeżdża, ale tak żeby nie wpaść pod samochód i nie trafić na harda 👻
Głupszego wpisu to w tym roku chyba nie było.
Dla mnie jak ktoś nie zchodzi z roweru przed przejściem to nie zamierza go przekraczać to chyba jasne
Zawsze przeprowadzam, chyba że kierowca puszcza bo szybciej przejechać niż przeprowadzić.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie