Jeżeli nie graliście w "Hitman: Blood Money" to możecie sobie scrolować dalej i nie wciskać play.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2011-12-28, 13:51
marnotractwo gry że tak powiem ;/ gra jest zajebista daje piwko z przypomnienie mi o niej
konto usunięte
2011-12-28, 19:01
niema co sie dziwic amerykanskie dzieci xboxa .. tylko x by wciskaly i juz 100% gry
konto usunięte
2011-12-28, 20:07
@Grimi - O co ci chodzI? Co do tego ma że koleś gra na X-pudle? Czuje troche fanboya Playstation.
Tak właśnie skrypty zabijają gre. Chociaż to dosyć kreatywne zabicie celu
con
2011-12-28, 20:21
konto usunięte
2011-12-28, 20:24
konto usunięte
2011-12-28, 20:33
konto usunięte
2011-12-28, 21:23
scroluje dalej nawet rozwinalem kometarze ktorych nie mam zamiaru czytac
To była zajebista misja, ale oprocz zabicia vinniego opcjonalnie trzeba było zdobyć mikrofilm, podpalając jego córke grilem.Tez fajna akcja jak biega paląc sie i wskakuje do basenu, tylko poto by wikitować.
konto usunięte
2011-12-29, 0:06
ahahhah dobre ja zawsze się kampiłem w domu na drzewie
konto usunięte
2011-12-29, 1:03
Dobra gierka, cała seria świetna ale najlepsza druga część bo tam straż chociaż zwracała uwagę na to, że pod nosem jakiś koleś biega i trzeba było spokojnym krokiem przechodzić. W pozostałych częściach łysy koleś biega wszędzie w przebraniu i nikt się nie dziwi.