Jeżeli nie graliście w "Hitman: Blood Money" to możecie sobie scrolować dalej i nie wciskać play.
Konto usunięte
2011-12-28, 13:51
marnotractwo gry że tak powiem ;/ gra jest zajebista daje piwko z przypomnienie mi o niej
Konto usunięte
2011-12-28, 19:01
niema co sie dziwic amerykanskie dzieci xboxa .. tylko x by wciskaly i juz 100% gry
Konto usunięte
2011-12-28, 20:07
@Grimi - O co ci chodzI? Co do tego ma że koleś gra na X-pudle? Czuje troche fanboya Playstation.
Tak właśnie skrypty zabijają gre. Chociaż to dosyć kreatywne zabicie celu
con
2011-12-28, 20:21
nie bedziesz mi mowil co mam robic k🤬a , i tak nacisnalem play
L. Bishop napisał/a:
(...) to możecie sobie scrolować dalej i nie wciskać play.
J🤬y prowokator
con napisał/a:
nie bedziesz mi mowil co mam robic k🤬a , i tak nacisnalem play
bitch please.....
Konto usunięte
2011-12-28, 20:24
L. Bishop napisał/a:
Jeżeli nie graliście w "Hitman: Blood Money" to możecie sobie scrolować dalej i nie wciskać play.
A co to k🤬a za pedalskie uwagi? Filmik nie ma nic do rzeczy czy ktoś grał czy nie.
Konto usunięte
2011-12-28, 20:33
Earth napisał/a:
A co to k🤬a za pedalskie uwagi? Filmik nie ma nic do rzeczy czy ktoś grał czy nie.
Tyle tylko, że jak wrzucasz tu filmiki z grami (choćby nie wiadomo jak ciekawe ) to zawsze zbierze się grupka gości uważających gry za niesadystyczne i będą Ci pisać : "po co gry na Sadisticu, lepiej iść na miasto i coś wyrwać" i tym podobne brednie. Tak jakby gry były przeznaczone tylko dla dzieciarni, a normalny facet nie mógł sobie po pracy odpalić jakiegoś CoDa czy Army.
I dlatego właśnie ten komentarz.
Konto usunięte
2011-12-28, 21:23
scroluje dalej nawet rozwinalem kometarze ktorych nie mam zamiaru czytac
To była zajebista misja, ale oprocz zabicia vinniego opcjonalnie trzeba było zdobyć mikrofilm, podpalając jego córke grilem.Tez fajna akcja jak biega paląc sie i wskakuje do basenu, tylko poto by wikitować.
@L. Bishop
Tak napiszą ci, którzy mają za c🤬jowego kompa żeby im poszła jakakolwiek gra.
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi
Konto usunięte
2011-12-29, 0:06
ahahhah dobre ja zawsze się kampiłem w domu na drzewie
Konto usunięte
2011-12-29, 1:03
Dobra gierka, cała seria świetna ale najlepsza druga część bo tam straż chociaż zwracała uwagę na to, że pod nosem jakiś koleś biega i trzeba było spokojnym krokiem przechodzić. W pozostałych częściach łysy koleś biega wszędzie w przebraniu i nikt się nie dziwi.
I c🤬j. Mission completed.
podpis użytkownika
"Rób to co robisz brat, świat jest dziki
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"