Gościu chyba jakieś geny Władzia Łokietka w sobie miał
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Proponuję otworzenia Auschwitz i tam ponownie wywozić śmieci by je ekonomicznie palić
Nie udało się przez kilkaset lat zbrojnie zająć europy, zajmą ją bez broni i się uzbroją.
Mleko, twaróg, śnieg, mąka, niedźwiedź polarny, toyota mojego sąsiada, wszystko jest biale, przypadek?
😉
M-G
2024-06-09, 16:16
DetoxPL napisał/a:
Proponuję otworzenia Auschwitz i tam ponownie wywozić śmieci by je ekonomicznie palić
Jesteś moim idolem dziś....
[ Dodano: 2024-06-09, 16:17 ]
Wręczyć mu 🏅 proszę.
[ Dodano: 2024-06-09, 16:19 ]
Budrys2000 napisał/a:
Mleko, twaróg, śnieg, mąka, niedźwiedź polarny, toyota mojego sąsiada, wszystko jest biale, przypadek?
😉
Oby to się nie zmieniło 👊
Tak wyglądało mniej więcej, bezstresowe wychowanie w latach 90 tych 😉
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Budrys2000 napisał/a:
😉
kogz, feta, platyna, slonce tez
I to kurestwo napłynie niebawem na polskie ziemie i zostanie Polska ubogacona kulturowo Polacy oczywiście też
ale pięknie tego łokcia eksponował
Haha, ten pedalski cios na koniec i ucieczka rozp🤬alają system
Liczę że ktoś zmontuje kompilację z takich pięknych filmów z wysp i innych ubogaconych państw
Kokaina, Möet, Apple, tapicerka w RR, tarcza Calatrava, marmur na parapecie, czy nawet obrus na stole, są białe.
Przypadek? Nie sądzę.
Manchester Picadilly Gardens. Jak tam byłem 10 lat temu już było c🤬jowo. Ulice obsrane gównem, wszystkie kolory czerni, a obok zamknięta (płatna sic!) cała dzielnica, bo organizowali jakiś p🤬lony festiwal kolorowo pop🤬lonych.
podpis użytkownika
Caelum ipsum petimus stuititia
mahlanHlapan napisał/a:
kogz, feta, platyna, slonce tez
Słońce jest białe? A możesz przedstawić na potwierdzenie tej śmiałej tezy jakieś dowody? Z tego co się orientuję to do postaci białego karła przejdzie dopiero za jakieś 10 mld lat.