Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Jacek BOSS ZIeliński
KlinikaAbsurdu • 2025-03-05, 16:18
Prequel krewkiego sołtysa Kątów Rybackich

podpis użytkownika

XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ
Zmieniono 1 razy Zgłoś
joti 2025-03-05, 17:05 4
Edit: byłem nie na bieżąco w sprawach patologii.
To jednak on.
fakt.pl/wydarzenia/polska/trojmiasto/agresywne-zachowanie-soltysa-kato...
Zgłoś
Driver19cm 2025-03-05, 17:07
Jebac_pedalarzy napisał/a:

Z dystansu z bardzo szybkim podejściem na jeden strzał i trafiony, uśpiony. Ale nie ryzykował bym bez przygotowania zapasniczego na zwarcie z tym bydlaki em.

Dobrze prawisz. Mało tutaj mądrych wypowiedzi

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
janiestad666 2025-03-05, 17:07 7
Tylko w tej k🤬ie polszcze, rosji i na ukrainie mogli wybrac soltysa dresiarza xd nie wyobrazam sobie k🤬a soltysa dresiarza w jakim kolwiek innym kraju niz slowianski. Tylko te k🤬y sa tak durne i rozumieja jedynie argument sily, chca byc jeebane przez wladze bo przez setki lat byli niewolnikami. slowianin - slav - slave - niewolnik
Zgłoś
Pedator 2025-03-05, 17:08 5
Driver19cm napisał/a:

O j🤬iutki, ale p🤬lnięcie ma. K🤬a łapsko jak bochen chleba. Takiego to ciężko w stójce, bo zasięg rąg i nóg ma k🤬a ogromny, do parteru ciężko go ściągnąć
Dobry wariat

Wzrost odwrotnie proporcjonalny do zawartości czaszki. Kawał chłopa w głowie i pewnie w spodniach pusto.
Zgłoś
Driver19cm 2025-03-05, 17:09 4
janiestad666 napisał/a:

Tylko w tej k🤬ie polszcze, rosji i na ukrainie mogli wybrac soltysa dresiarza xd nie wyobrazam sobie k🤬a soltysa dresiarza w jakim kolwiek innym kraju niz slowianski. Tylko te k🤬y sa tak durne i rozumieja jedynie argument sily, chca byc jeebane przez wladze bo przez setki lat byli niewolnikami. slowianin - slav - slave - niewolnik

Już nie długo padnie ukraina, później Polska i historia się kołem zatoczy

Przykro mi stary, ale przyznaje Ci rację

Jest wiele osób, które tutaj dokładają do tego po małej cegiełce

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
Pedator 2025-03-05, 17:12 8
kaziuzlasu napisał/a:

Brawo dla tego pana. Chętnie bym go zatrudnił, żeby rozdawał liście każdemu, kto pisze nieprawdziwe i szkalujące opinie w necie. Jest cała masa roszczeniowych debili, którzy za swoje porażki obwiniają innych i robią to oczywiście publicznie. Niestety nasz system prawny, czyni większość poszkodowanych bezbronnymi wobec takich kurew.

Poj🤬y jakiś jesteś? Widząc tego pajaca i jego postępowanie myślisz że on dobrze wykonuje swoją prace? To patus pełnym ryjem tak jak jego karyna.
Zgłoś
janiestad666 2025-03-05, 17:13 6
Jak mozna bylo takie bydle glosowac na soltysa no k🤬aaa, przeciez mu sie to nie zrobilo z dnia na dzien ta k🤬a musiala juz wczesniej zdradzac pozory ze jest rasowym, urodzonym z k🤬y synem. Juz samo to ze mial na samochodzie rejestracje BOSS duzo zdradzalo. polactwo za grosz nie zna sie na ludziach jprdl na wykopie dobrze napisali, calej tej wsi powinno sie k🤬a odebrac prawa wyborcze xD

[ Dodano 2025-03-05, 17:16 ]
Driver19cm napisał/a:

Już nie długo padnie ukraina, później Polska i historia się kołem zatoczy
Przykro mi stary, ale przyznaje Ci rację
Jest wiele osób, które tutaj dokładają do tego po małej cegiełce

trampek na te k🤬y cla naklada, zaraz wycofa wojska, a te dz🤬ki dalej z czapeczkami MAGA sie lansuja. K🤬y durne na soltysa dresiarza wybieraja xd
Zgłoś
joti 2025-03-05, 17:20 4
kaziuzlasu napisał/a:

Brawo dla tego pana. Chętnie bym go zatrudnił, żeby rozdawał liście każdemu, kto pisze nieprawdziwe i szkalujące opinie w necie. Jest cała masa roszczeniowych debili, którzy za swoje porażki obwiniają innych i robią to oczywiście publicznie. Niestety nasz system prawny, czyni większość poszkodowanych bezbronnymi wobec takich kurew.

Czytając takie wypowiedzi przypomina mi się zbrodnia połaniecka. Jan Sojda podobna w charakterystyce postać do tego dresiarza. Tu sołtys, a w Połańcu król wsi (tak go zwali), również cieszył się szacunkiem lokalnej społeczności, bo był prymitywnym bandytą. Jak widać nic się nie zmieniło w mentalności Polaków, co potwierdza powyższy komentarz i mentalność mieszkańców tych Kąt Rybackich, którzy sobie coś takiego wybrali na sołtysa.

[ Dodano: 2025-03-05, 17:20 ]
*Kątów Rybackich
Zgłoś
kaziuzlasu 2025-03-05, 17:21
Pedator napisał/a:

Poj🤬y jakiś jesteś? Widząc tego pajaca i jego postępowanie myślisz że on dobrze wykonuje swoją prace? To patus pełnym ryjem tak jak jego karyna.

Wiem, że to patus, widziałem co zrobił. Przyjdzie mu za to zapłacić. Jednak za prostowanie kurewek szkalujących ludzi w necie, ma u mnie browarka.
Zgłoś
lacrimal 2025-03-05, 17:27 1
To jego stara go filmowała ?
Sztos
Zgłoś
~Velture 2025-03-05, 17:33 6
20 piwo i niech leci na główną.

Będzie popularny w pierdlu

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
bosch86 2025-03-05, 17:39 15
No faktycznie jest się czym podniecać, trafieniem z partyzanta podpitego typa który waży 45kg razem z ubraniem..
Zgłoś
Mika666 2025-03-05, 17:44 3
Na takiego wieprza to lepszy byłby glock albo beretta
Zgłoś
tomnbb 2025-03-05, 17:59 2
Jebac_pedalarzy napisał/a:

Z dystansu z bardzo szybkim podejściem na jeden strzał i trafiony, uśpiony. Ale nie ryzykował bym bez przygotowania zapasniczego na zwarcie z tym bydlaki em.

Dlatego dobrze mieć w aucie porządny miotacz gazu. W starciu z takim typem zyskujesz parę sekund by go dobrze trafić.
Zgłoś
BigLebovsky 2025-03-05, 18:01
POLTERGAIST napisał/a:

Ciekawi mnie jak zdobywał głosy startując w wyborach, pewnie do urny nie jeden z p🤬dą pod okiem maszerował xd.

Kto był za dostawał lewą z liścia, natomiast kto był przeciw.... Sam rozumiesz....

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie