📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:11

Edit: byłem nie na bieżąco w sprawach patologii.
To jednak on.
fakt.pl/wydarzenia/polska/trojmiasto/agresywne-zachowanie-soltysa-kato...
To jednak on.
fakt.pl/wydarzenia/polska/trojmiasto/agresywne-zachowanie-soltysa-kato...
kaziuzlasu napisał/a:
Brawo dla tego pana. Chętnie bym go zatrudnił, żeby rozdawał liście każdemu, kto pisze nieprawdziwe i szkalujące opinie w necie. Jest cała masa roszczeniowych debili, którzy za swoje porażki obwiniają innych i robią to oczywiście publicznie. Niestety nasz system prawny, czyni większość poszkodowanych bezbronnymi wobec takich kurew.
Czytając takie wypowiedzi przypomina mi się zbrodnia połaniecka. Jan Sojda podobna w charakterystyce postać do tego dresiarza. Tu sołtys, a w Połańcu król wsi (tak go zwali), również cieszył się szacunkiem lokalnej społeczności, bo był prymitywnym bandytą. Jak widać nic się nie zmieniło w mentalności Polaków, co potwierdza powyższy komentarz i mentalność mieszkańców tych Kąt Rybackich, którzy sobie coś takiego wybrali na sołtysa.
[ Dodano: 2025-03-05, 17:20 ]
*Kątów Rybackich
No faktycznie jest się czym podniecać, trafieniem z partyzanta podpitego typa który waży 45kg razem z ubraniem..
POLTERGAIST napisał/a:
Ciekawi mnie jak zdobywał głosy startując w wyborach, pewnie do urny nie jeden z p🤬dą pod okiem maszerował xd.
Kto był za dostawał lewą z liścia, natomiast kto był przeciw.... Sam rozumiesz....
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie