👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Geje są użyteczni społecznie. Może nie jako reproduktorzy, ale to nie jest jedyny sposób, w jaki człowiek może przysłużyć się społeczeństwu.
Nikt nie żąda żadnych przywilejów dla nich, ale kilku podstawowych praw. Darcie mordy, że państwo ma na nich łożyć jakieś pieniądze to perfidne kłamstwo.
Zwłaszcza że to zwykle pary typu DINKs - double incom no kids: oni płacą podatki na wsze zasiłki, polaczki-cebulaczki.
A jeżeli już jesteśmy takimi wielkimi moralistami, to państwu powinno zależeć na tym, żeby wspierać trwałość związków homoseksualnych.
Nikt nie żąda żadnych przywilejów dla nich, ale kilku podstawowych praw. Darcie mordy, że państwo ma na nich łożyć jakieś pieniądze to perfidne kłamstwo.
Zwłaszcza że to zwykle pary typu DINKs - double incom no kids: oni płacą podatki na wsze zasiłki, polaczki-cebulaczki.
A jeżeli już jesteśmy takimi wielkimi moralistami, to państwu powinno zależeć na tym, żeby wspierać trwałość związków homoseksualnych.
Jamka fakty są takie że ja nie ćpam, a jestem za legalizacją marihuany. Tak samo nie posiadam broni i jestem za jej legalizacją. Nie trzeba być księdzem żeby mówić pacierz kolego !
Haha "pani profesor" po takiej rozmowie raczej by mi to przez usta nie przeszło

co jak co ale żeby na sadolu broniono pedałów tylko z tego powodu ze tym ktory na nich wrzuca jest baba z pisu? wstyd sadole wstyd...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie