👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Kamm napisał/a:
Tak mi się podobało i tak napisałem sobie z Dużej Litery@up
Czyżbyś darzył jakimś szacunkiem piszą pedofil z dużej litery?
peaceBro napisał/a:
kto obalił Komunizm? może papież?Wałęsa przy JPII , to głupi chłopek,

ASP napisał/a:
kto obalił Komunizm? może papież?
Nie, sam upadł, wiedzieli, że nie dadzą już rady tego ciągnąć.

Jeszcze nikt nie wrzucił kultowego "Jan Paweł II GMD"?
A poza tym, najpierw podajcie przykłady tej jego dobroci itp. a potem pogadamy.

Shatter napisał/a:
No właśnie dawać przykłady
Linekk napisał/a:
Sam upadł, ale papież przecież nigdy nie wyszedł na ulice i strajkował wolał zwiedzać inne kraje i zakazywać używania kondomów w Krajach gdzie AIDS i Hiv to była plaga .
Nie, sam upadł, wiedzieli, że nie dadzą już rady tego ciągnąć.![]()
SasekPL napisał/a:
Swoją drogą... jak rozumieć zapłodnienie Maryi przez Boga, gdy ta miała 15 lat? O tym się nie mówi, a w piśmie świętym wzmianka o wieku Maryi jest dopiero później, gdy Jezus osiąga wiek 30 lat i wg. wyliczeń stwierdza się, że była właśnie w tym wieku... Kościół nic na ten temat nie mówi.
art. 200
§ 1. Kto obcuje płciowo z małoletnim poniżej lat 15 lub dopuszcza się wobec takiej osoby innej czynności seksualnej lub doprowadza ją do poddania się takim czynnościom albo do ich wykonania,
podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 12.
§ 2. Tej samej karze podlega, kto w celu zaspokojenia seksualnego prezentuje małoletniemu poniżej lat 15 wykonanie czynności seksualnej.
Zatem mając 15 lat nastał na nią najwyższy czas

Ten kolo był chyba ministrantem , bo coś krzywy zgryz ma po pokucie doustnej:D
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie