Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
sruba 2020-03-02, 16:57 1
W momencie w którym powiedziała, że nie dostała leków na niezdiagnozowaną chorobę coś we mnie pękło i nie mogłem tego słuchać dalej.
Zgłoś
radek225 2020-03-02, 16:57 9
Ale bym ją wyp🤬olił. Najpierw wylizałbym jej cipsko. Lizałbym grocha, do momentu, jakby się nie zrobiła mokra, potem wary sromowe po wierzchu. Jakbym widział, że jest już blisko, wsadziłbym jej c🤬ja do gęby. Pchałbym po same jaja i jej migdałki. Potem wsadziłbym jej c🤬ja w p🤬dę i wyp🤬oliłbym tak, że aż by się posikała z rozkoszy. Jakby doszła, a ja poczułbym spazmy na swoim c🤬ju, wyjąłbym i wsadziłbym go w jej ciasną dupę. Jakbym czuł, że się już zbliżam, wyjąłbym k🤬sa, i zlałbym się na dupę, tak, by pociekło też na p🤬dę. Ewentualnie sfiniszowałbym jej na twarzy.

podpis użytkownika

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
sexymis 2020-03-02, 17:04
Az nie moge tego sluchac takie p🤬lenie, kto wie jaka jest naprawde umieralnosc to zyje w realnym swiecie bez tepych p🤬d kolo siebie.
Zgłoś
J................k 2020-03-02, 17:32 3
radek225 napisał/a:

Ale bym ją wyp🤬olił. Najpierw wylizałbym jej cipsko. Lizałbym grocha, do momentu, jakby się nie zrobiła mokra, potem wary sromowe po wierzchu. Jakbym widział, że jest już blisko, wsadziłbym jej c🤬ja do gęby. Pchałbym po same jaja i jej migdałki. Potem wsadziłbym jej c🤬ja w p🤬dę i wyp🤬oliłbym tak, że aż by się posikała z rozkoszy. Jakby doszła, a ja poczułbym spazmy na swoim c🤬ju, wyjąłbym i wsadziłbym go w jej ciasną dupę. Jakbym czuł, że się już zbliżam, wyjąłbym k🤬sa, i zlałbym się na dupę, tak, by pociekło też na p🤬dę. Ewentualnie sfiniszowałbym jej na twarzy.

To mi sie podoba ja bym jednak wolal zakończyć z polykiem.
Zgłoś
Mom and Death 2020-03-02, 17:40 16

podpis użytkownika

Zgłoś
wojtasbbi 2020-03-02, 17:40 3
Jerzy_Owsik napisał/a:

Lubisz brać do buzi?
Zgłoś
ProVVe 2020-03-02, 17:43 2
Już k🤬a widz te kolejki idiotów po mydełka i maseczki... Jak sie k🤬a zabija jeden prostak z drugim niczym o karpia w lidlu...

A p🤬lenie, że my nie jestesmy gotowi... K🤬a zrozumcie, że nikt nigdy nie jest gotowy jak pół j🤬ych ameb w państwie zacznie oblegać szpitale... Idz do ośrodka zdrowia na wsi... Na swoim przykładzie pamiętam za dzieciaka sale z łóżkami... teraz zostały zastąpione gabinetami znachorów (a i tak było tych łóżek tam nie wiem 4-5 pokoi razem z 30 łóżek) bo hospitalizacja tylko w większych obiektach... Czyli na kilka tysiecy mieszkancow 30 łóżek obecnie 0... Nie ma znaczenia jaki kraj... Nie ma tylu miejsc ile jest mieszkańców... Debile sieją panikę i życzę im najzwyczajniej ciężkich chorób zakaźnych z prawdziwego zdarzenia, a nie tego kataru od corona-grypy... Nienawidzę idiotów i panikarskiego odpadu... Straszą idioci innych i robi się owczy pęd... Przysięgam to pokazuję kto ma głowę na karku, a kto jest podatny na każde pierdnięcie i robi za marionetkę.
Przeraża mnie fakt, że połowa globu ma iq 100 i poniżej... Inteligentni ludzie muszą się szarpać z tym całym odpadem genetycznym...

PS Jak wiele razy powtarzam pis po sld etc to te same ryje przy korycie... Mnie zastanawia jedno Poznań i Warszawa można powiedziec stolice "po" i wszystkie mydła maski wykupione. Białystok chyba "pis" i pełno towaru na pułkach nieruszone hahah

"Mom and death" dałbym więcej piw jakbym mógł... To samo "Krisowi1981"... Jest tu dość sporo zdrowo myślących osób

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
~Dostojny 2020-03-02, 17:44 4
Jerzy_Owsik napisał/a:

O takich sprawach to już piszcie do siebie na PW

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
MenSa 2020-03-02, 17:50 4
sruba napisał/a:

W momencie w którym powiedziała, że nie dostała leków na niezdiagnozowaną chorobę coś we mnie pękło i nie mogłem tego słuchać dalej.

Głupia c🤬a nie wie, że to się leczy tak jak grypę chociażby. Objawowo. Jak by miała wynik pozytywny to i tak inaczej leczyć jej nie będą. Na tym polega bezsens jej p🤬lenia.
Zgłoś
WujekMajkel 2020-03-02, 18:01 5
Przecież to widać od razu, że to jakiś podstawiony k🤬iszon z PełO. Drodzy państwo, c🤬je muje, sądy to inna sprawa, nie jestem związana z żadną partią polityczną. Za kudły i do gazu k🤬iszona.
Zgłoś
nectovelius 2020-03-02, 18:26 2
Nie tylko Ona siedzi w izolatce...

podpis użytkownika

Aut vincere, aut mori.
Zgłoś
jasiek.kulaga 2020-03-02, 18:40
a h🤬j jej w dupe i tyle w temacie
Zgłoś
krasnal_hałabała 2020-03-02, 19:23
radek225 napisał/a:

Oho, stulejarska gimbaza ma jeszcze ferie?
Zgłoś
mygyry 2020-03-02, 19:26 1
PiS PO SLD AWS, wszystko jeden c🤬j to tylko pokazuje jacy durnie zarządzają szpitalem i jaki personel mamy w szpitalach, nic więcej, fajnie zawsze powiedzieć, że rząd winny i c🤬j a w praktyce po szpitalach mamy bandę patałachów będą trzymać mordę w kubeł byle by się na posadzie utrzymać
Zgłoś
tarcer123 2020-03-02, 20:36 4
wujekslepy napisał/a:

tyle że ta babka to kolejna polityczna laleczka PO, zajmująca miejsce w szpitalu.

Odezwał sie miłośnik kota kaczora. Albo jestes z nami albo przeciwko w mysl polityki pis? Nke jebles sie w leb ostatnio?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie